What to wear?


Är på väg ner på stan för att shoppa strumpbyxor. Jag har nämligen inga rena kom jag på. Sedan vet jag ju inte ens vad i hela friden jag ska ha på mig ikväll. Känner inte för något som hänger i garderoben. En sådan dag idag antar jag. Inget duger.

Önskar jag kunnde komma undan i att bara ha dessa strompor från Primark på mig. Jag har fått dem av Sofia och som ni ser är det små skor på. Hon känner mig hon. Skor och glittriga saker är ju det bästa jag vet. Och chips! Ja och så Kalle, katterna, mina vänner, familj och fred på jorden och annat sånt som är självklart så klart. :)

Glittriga axlar

Halens har fått in denna snygga top med paljettdetaljer. Mycket snyggt!

Kate Moss gör glitter

Dessa två otroliga paljettklänningar från Kate Moss-kollektionen på Topshop vore ju inte fel att ha i sina ägor.


God morgon


Trött men vaken! Idag så vankast det 30årsfest så det blir klackarna i taket antar jag. Vad som händer innan vet i spörs. Kanske ska kolla med Kalle om han har lust att gå upp och kanske åka på en shoppingtur.

Det kommer bli monsun imorgon

Kalle dödade nämligen den här monsterspindeln som bott i våran trappuppgång i typ 3 år. Började nästan bli av med min spindelskräck. Eller i alla fall mot det här kräket. Vart liksom vn att se han sitta på olika ställen i taket och på väggen. Idag satt han dock långt ner så en spark med kalles arbetskängor gjorde mos av honom. Vi fick nästan lite dåligt samvete efter det.

Nu är det fredagsmys


Och jaaa! Jag hånglar med påsen.

Playtime

Leker lite med Kalles nya dator. Måste ta och köpa mig en bärbar dator. Så smidigt att kunna sitta i soffan och blogga. Skulle helt klart vara bra mycket flitigare med bloggandet då. Tror jag i alla fall. ;)

Fredag, fredag, fredag.

Kalle är hemma och jag är överlycklig fast jag är svintrött efter veckans jobb. Dock är nog Kalle tröttare. Här kommer en liten dålig video på svinpäls. Blir nog inte ber blogging i kväll för här ska mysas. I morgon blir det party så se fram emot lite sköna partypix. Vad i hela friden ska man ha på sig?


Vilket lyft!


Vilken skillnad det är att komma till jobbet nu. Det är så mycket mysigare sedan vi fick in lite möbler och växter. FAtter inte hur vi kunde stå ut så länge. Hoppas att mötet de hade ger något bra med. Om inte annat har vi ju i alla fall fått ordning på kontoret. Trött som ett as är jag men glad. Som sagt så trivs jag så mycket mer med tillvaron när det händer lite spännande saker.

Nu ska jag ta och osa till bröllopet i november. Har ju helt glömt bort det.

Vilken dag

Vart sent på jobbet idag. Vi har nämligen äntligen handlat lite möpler till vårt kontor. Tänk att det ska behövas att en riktig höjdare ska komma påå möte i morgon för att det skulle bli lite tillpiffning på jobbet. Nu är jag i alla fall helt slut efter allt skruvandes och shoppandes. Blir sängen på en gång för i morgon ska jag upp astidigt! Håll tummarna för att det går bra i morgon med. :)

Billigt mums!


Ibland är inte livet mer glamouröst än så där säger ni.

Men hålla! Det är ju skitgott säger jag. Speciellt om man häller i en massa thai sweet chili-sås med vitlök. Mums!

H&M i Gossip Girl


Någon mer än jag som såg en likadan H&M-klänning som jag har i senaste Gossip girl-avsnittet? Måste betyda att jag är asbabianinne. Ohh yeeah! Den finns fortfarande att köpa på hm:s hemsida så skynda fynda.

Gårdagens shopping


I går fick jag med mig lite grejer hem från stan. Lite billiga plagg från H&M. Bra att ha på jobbet typ. Lite rea var det ju med. Sweet! Tröjan är en riktig Sofiatröja då hon är galen i färgblock på allt man kan tänka sig. Hittade dock en randig paljettklänning på cubus i massa starka färger som jag hoppas hon kikar på. Den var assnygg!

Telefonen är en skitmobil typ men jag var tvungen att ha en då min inte vill funka så bra med. Så nu har jag en fungerande privat mobil igen. Skönt! Dock är det störigt att behöva släpa på 2 mobiler hela dagarna. Tur att man är tjej och har handväska. :) Som sagt så var det en billig skitmobil som jag kunde hämta ut gratis på det billigaste abonemanget jag har. Jag använder ju som sagt mest jobbmobilen och har bara en privat för att folk som inte har det nummret ska kunna nå mig.

En tur på stan

Var iväg en sväng på stan och kolla läget på vägen hem från jobbet. Vart lite shopping som jag ska visa er sen. Nu ska jag kolla på DH och äta lite.


I helgen vart det ju lite shopping på båten med. Mest godis dock.

Topshop har gjor det igen


De vet helt klart hur man gör partyklänningar. varför kan inte topshop flytta till den här stan snart. Måste man ta tag i det själv för att det ska bli något av eller?

Kryssningen


Hej hopp! Här kommer äntligen lite bilder från kryssningen. Försökte mig på ett litet bildspel och det var ju inte helt lätt. Ni får ha helt enkelt låta bli att klaga på musikklippningen och allt annat ni kanske vill klaga på. :D

Vi var i alla fall the shit på den där båten. Folk frågade till och med när och var vi skulle uppträdda för vi glittrade så dant. Vi träffade även ett helt gäng med trevliga männinskor. Detta kan jag absolut göra om. :) Nu ska jag nog dra mig till sängen och sova lite. Vi hörs imogon.


So long suckers


Nu bär det av på kryssnig. Vi hörs i morgon senast.

En liten varning. Blek inte håret om immunförsvaret strejkar. Det kan hända att man får en allergisk reaktion och det är inget vidare ska jag säga. MItt huvud är som en stor sårskorpa. Ska man va fin får man lida pin heter det ju. hehe! Hinner inte skriva mer nu så jag får berätta om spektaklet när jag kommer hem.

Kryssningsdax

I morgon bär det av. Jag och tjejgänget ska åka på kryssning och bland annat se Lili & Susie som uppträder. Det kommer bli grymt skoj! Tillbaka till 80-talet. Paljettklänningarna ska på och håren ska fluffas. Kommer visa bilder på spektaklet när vi är tillbaka.

Så här minns jag mina barndomsidoler. Jag tyckte de var skitbra. Haha!

Måste helt klart öva in den där dansen till imorgon. :D

 

När jag var liten försökte jag med ha fluffigt hår.

Det fixade mamma med locktång och hemanent.

Dock hade jag ju inte så tjockt hår så det var svårt att få till rätta fluffet.


Fullträff och totalmiss



Luvtröjan är helt underbar. Jag bara älskar den. En riktig hit alltså så om inte du beställer de andra Sofia så tänker jag allt göra det. Haha! Den är så mycket vi som det bara kan bli.

När det gäller linnet vet jag inte riktigt. Det är jättefint men det sitter inte så bra på mig. Ibland har man helt enkelt för stora tuttar för sitt eget bästa. Satt inte alls snyggt. Men kanske om man har en trekantsbikinimodell under det ser bättre ut. Helt klart synt då den är supersnygg. Paljetterna är lite matta men glittrar på lagom snyggt i alla fall. Ha eller skicka tillbaka? det är frågan. Får testa den lite till.

Hurra!


Ska springa iväg och hämta ett paket. Nice!

Asgarvar

Den här videon får mig att garva på mig. Den förstör ju den här braiga låten totalt. Vissa saker borde inte få hamna på youtube. Hahaha!


Färgglatt


Måste tipsa om denna väska från asos bara innan jag går och lägger mig igen. Den skimrar nog på rätt bra skulle jag tro. Skoj med blandad färg på paljetterna och buldkedjan som axelband.

God ähhh morgon?

Vaknade precis av att Kalle kom hem. Efter film i soffan och storkurerning somnade jag och har legat och febersvettats och drömt mardrömmar och vaknat i omgångar. Blä vad jag hatar att vara sjuk. En possitiv grej just nu är att snoret i bihålerna nog håller på att släppa för trycket i huvudet känns klart mindre. Även om det nu är mer att snyta.

Sorry tjejer för att jag inte svarade. Såg att ni ringt men som sagt så sov jag. Vi får höras imorgon istället för nu är det väl ingen idé att ringa antar jag. Kram på er!

Det finns vänner och så finns det VÄNNER

I dag har verkligen vart en skitdag på jobbet. Trött, febrig och tjock i huvudet. Sedan har det inte vart den roligaste arbetsdagen heller. Folk på jobbet är allmänt tråkiga och stressade.

Sedan avslutades dagen av att en kund ringer mig och är sur för något som inte alls är mitt eller någon annan på vårat jobbs fel. Så jag får en mindre utskällning och ett klick i luren. Not nice alls! Så efter att jag chockat alla på jobbet med att visa att jag kan bli sur och förbannad jag med så gick jag hem. Jag muttrade och svettades och ringde allt och alla jag kom på gör att få prata av mig. Ingen svarade så klart. Väl hemma vid dörren så hänger det en påse på dörrhandtaget.


Det här kärlek ska ni veta.


Ett förkyldningskit med allt man kan tänka sig för att kurera sig. Till och med extra mjuka snytisar. Som sagt! Detta är kärlek det. Tack underbara Sofia för att du finns. Me löööv U! <3

H&M knows glitter

Den här är jag lite kär i. Så snyggt med axeldetaljerna och så paljetter som jag är heltokig i.

Idag är jag i alla fall på jobbet men känner mig så där lagom nice med febersvettningar och ett huvud som är fullt med snor. Skulle vilja sticka hål på det med en nål eller något. Just nu lyssnar 2 st här på jobbet på Winnerbäck. Samma låt men inte på samma gång. Vadå störigt! Känns som ett oändligt eko av Lasse här. Ska nog överösta dem med någon hiphoplåt som de får panik på. Mohahahahaaa!


Rädda mig!

Febern är hög och jag svettas som en gris. Sover inte än heller för den delen. Fisknylle alltså som Kalle skulle sagt.

Panik!

Åhh! Min chef ringde och väckte mig. Jag hade gått och lagt mig tidigt eftersom jag inte mår allt för toppen ännu. Sedan hade jag ju sovit i omgångar hela dagen. Vad resulterar detta i då? Jo nu har jag legat i flera timmar i sängen och snorat och snytit mig och vridit och vänt på mig. Kan inte somna om. Måste snyta mig hela tiden, eller dricka, eller kissa för jag druckigt för mycket, eller ta ännu en alvedon för huvudet känns som det är på tok för mycket tryck i det pga allt snor.

Åhhh! Inget skoj allt att vara sjuk och inte kunna sova. Det är ju bara när man sover som man inte märker att man mår dåligt. Ja ja! Nu har jag skrivit av mig. Nu är jag för övrigt hungrig med eftersom det var x antal timmar sedan jag åt. Mupp! Ursäkta detta sura nattinlägg men jag vill ju orka med dagen imorgon med för då måste jag nog pallra mig till jobbet för jag har en hel hög som väntar på mig. Vad skönt det vore att ha ett jobb där det inte märks om man är borta. Inte nog med att man mår dåligt för att man är sjuk. Man mår ju nu också dåligt över att jobbet blir lidande. Dubbel ångest alltså, och nu inatt trippel eftersom jag inte kan sova.

Mat, neseril och film kanske kan få mig att slockna. Jag har i alla fall inte lyckats se en hel film förut under dessa sjuka dagar utan att slockna. Värt ett försök med andra ord. Vi hörs!

Nytt på bloggen


Har lagt till 2 nya funktioner om ni missat det.

Fail

Skulle filma när svinpäls apporterar. Dock gick det åt skogen. Hon sket i att ta med råttan tillbaka och Frank tyckte att han fick på tok för lite uppmärksamhet så han blev sur. Haha!

Armbling


Paljetter i inredning


Här har ni en bild på mina paljettkuddar. De 2 längst bak är från Primark och den avlåna längst fram är från indiska. Inte vidare bekväma att lägga huvudet på när man ser på tv men jag har ju andra kuddar för det. Här visar jag bara de jag har med paljetter.

Det är lite dåligt med paljetter i inredning tycker jag. Finns inte mycket annat än kuddar vad jag har sett. En lampa och en fodrar filt borde ju kunna funka. Kanske är något man får fixa till själv.

Har ni några paljettinredningstips?

Sorry Linkin Park-fans

Men den här är ju sååå klockren. haha!


Nellyglitter

Rosanna Squin Dress SEK 359, Only - NELLY.COM Last Top SEK 349, Ichi - NELLY.COM

Nelly har fått in en hel drös billiga klänningar med paljetter. De här två är mina favoriter.

Ok! Jag hade fel


Det kan tydligen lika gärna var Svinpäls som hårar på mina kläder. Dock brukar hon ju köra lite följa john efter Frank. Han är ju sååå cool.

Smyger


Nya lärdomar


När man är hemma och är sjuk får man se saker som man annars inte skulle få se. Nu vet jag till exempel vem det är och hur det går till när kläderna rivs ut ur garderoben. De få som ligger kvar håras ner med extremt tjocka lager katthår. Frank är i alla fall nöjd med sin sovplats.

Paljett-REA


Här har jag samlat allt som har paljetter och som är på H&Ms rea på nätet. Själv är jag sugen på att beställa lite. Dinns ju inget som livar upp en grå trökig höstdag som lite paljetter.

Bästa kapet måste nog vara kavajen som de sänkt med hela 599:-. Kanske borde klicka ett klick på den.

Perfekta klänningen


I alla fall ser jag den här som det. Den passa på alla möjliga tillställningar och glittrar så klart massor men känns rätt diskret i alla fall. Den skulle sitta fint på alla bjudningar och fester under hösten och vintern. Åh! på tal om det ska jag ju på bröllop snart. Svart kanske inte passar då precis men ny klänning ska införskaffas. Yeey! En bra anledning till att lägga pengar på ännu mer glitter.

French Connection


De har mycket fina saker där men även saker som glittrar och givetvis föll jag pladask för denna paljettklänning. You know me! ;)

Testing testing (videoinlägg)

Testar det här med videoinlägg. Är så utråkad trots att jag knappt orkar röra mig. Förstår inte varför det blev så mörkt när jag la upp det på youtube bara. Jaja! Ni hör ju i alla fall hur jag låter. Snorig östgöte, sexigt värre. Haha!

Som sagt! Mina ögon är nog lite igensvullna. Såg nu vad klockan är. Haha! Bra Sanna, mycket bra jobbat!


Glamouröst värre



Fortfarande sängläge typ. Jag har spenderat dagen med att ligga och huttra under 2 duntäckern.

För övrigt rullar det på bra för bloggen nu ser jag. Måste vara alla "sjukt" snygga kort på mig själv jag lägger ut just nu. Haha! Hej och välkommen alla nya lärsare i alla fall. Jag ska ge er lite mer glitterinlägg om ett tag men nu ska jag vila lite till.

Paljetter = lycka


I alla fall känner jag lycka när jag ser dessa 2 klänningar från Gina. Åhh varför måste jag vara sjuk. Vill ner på stan och klämma på dessa 2. Speciellt guldklänningen.

Missbruk

Helgens förkyldning och halsont har så klart eskalerat. I dag är det jag som ligger hemma och missbrukar toapapper och smörjer mina snytskav.

Har in i det sista försökt proppa i mig oliga förkyldningspreparat och duschat och gjort alla knep för att må bättre men det är bara att inse. När själen mår bra så mår kroppen dåligt och så tvärtom. Är jag dömd till att alltid må skit tro? Någon som vill byta kropp? Näe, trodde inte det heller. Missunsamma läsare man har då.


Mot halmen


Sov gott! I morgon hoppas vi på en pigg och snorfri Sanna som kan ta dagen med storm. Mer glitter och paljetter på gång med. Vi hörs då!

Sött värre!


Den här filmen var perfekt lagom underbart att se så här en sjuk söndagskväll. Riktigt söt!

Mer glitter


Bik bok är en affär som har fattat det här med paljetter. Där finns det massor för en glitterfantast som mig att frossa i. De här 2 är jag bra sugen på. Den svarta tröjan har jag redan i rosa och den är superskön och varm. Den är fodrad för att man inte ska behövha ha alla sömmar efter de påsydda paljetterna rivandes mot huden. Tröjan kommer alltså passa perfekt i vinterkylan trots att den är riktigt partysnygg. Ska nog in och testa kavajen i veckan.

Nyttig söndag?


Det här har jag mumsat på idag än så länge. Har mått skit idag och hostat och haft ont i halsen och snytit upp säkert minst en rulle. Snart ska jag trycka i mig lite makaroner och falukorv så jag får i mig lite vitaminer också. hehe! Senare väntar nämligen chips och cola. Jaaa det är inte så konstigt att min mage växer.

Detta har jag letat efter



Armvärmare med paljetter. Finns på Topshop. Yeey!

Snöbollskrig någon?


I så fall har jag lite att bistå med. Håller nämligen på att frosta av frysen. På tiden va? Hehe!

Prinsen av peking


Tack Markus Krunegård för att du hjälper mig med det tråkiga diskberget

The partyshoes


Paljetter på H&M


H&M har några riktiga paljettfynd. Den i mitten har jag redan partajat i och den kommer nog bli en höstfavorit.

Kattfnatt


Vad är det egentligen med katter och påsar?

Glittriga hårband


Har ju inte visat mina senaste hårband jag shoppat. Har inte testat de än men jag är en sucker för att ha hårband. Diadem passar ju inte så bra på mit orunda huvud. De står typ ut på sidorna eftersom mitt huvud också är rätt litet. Detta ska inte förknippas med liten hjärna bara så ni vet. hehe! Hårband är alltså perfekt för små skallar.

Dagens glitter


Snacka om en perfekt partyattiralj. En bling-blingring som man kan öppna flaskor med. Finns att beställa på coolstuff.se

Svart glitter


Börjar den nya kategorin "glitter" med lite svarta klänningar som glittrar. Kanske lite diskret för min smak men svart är ju alltid rätt. :D

Ny design

Ok nu är det på tiden att bloggen är lite mer jag. Kommer komma upp en glitterkategori då jag är heltokig i saker som glittrar.

Skatan har talat, live long and prosper!

(tryck F5 om ni fortfarande inte ser den nya disignen.)



Partylighter


Hittade precis min partytändare som jag köpte när vi var på Mallis. Änskar dock att den hade vart svart istället för brun men den glittrar ju bra i alla fall. :)

Testar


Frank och jag testar kalles nya dator. Webcam är ju skoj men man borde kanske inte visa sig i den när man är sjuk. :)

Varje dag är en enda j**** lång lördag


Så är det i alla fall för Frankan. SJälv önskar jag att det var lika dant för mig. Kom nyss upp i sängen för en andra gång idag. Kalle, jag och katterna har legat och myst och masserat och klappat och kramats och haft otroligt mysigt. Me love lördagar, helt klart!

Nyshoppat!


God morgon! Jag har sovit till 12 idag och det har vart sååååå skönt. Ni anar inte. Här är i alla fall en bild på mitt kap igår från H&Ms barnavdelning. Den finns i svart och silver med men jag har ju så mycket som redan är i svart och silverpaljetter. :) Jag kanske borde ta kort på allt med paljetter jag har. Det börjar bli en hel del. :D

Det här kom med dagens post


Ett härligt inbjudningskort till kryssningen på fredag. Då blir det klackarna i taket och paljettklänningarna på. På tal om det har jag köpt en ny paljettklänning på H&Ms barnavdelning idag. Värsta kapet. Visar bild på det senare.

Är det jobbigt att ha så stor mage?


Fick den frågan på lunchen. Haha! Fick även ett tips på att jag skulle stoppa in en bebis i magen så jag kunde äta allt jag ville. Nej nästa vecka är det jag som går på fettlösaren. :D

Shoppat

Som ni kanske vet så har jag en otrolig kärlek till paljetter. I dag fick jag mail om att min beställning från only är på väg. Yeey! Dett är vad som har inhandlats. om det passar bra ska jag nog beställa luvtröjan i lila och grå med. :D

Under CSI NY


Under den tid det tar att se ett avsnitt av CSI New York kan det hända att man blir dyngförkyld. Det hände precis mig. Staaaaackars mig alltså!

For the cats


Nytestat


Lite mums till ANTM. Har testat de nya marabou chokladkakorna och de var riktigt goda båda två. Favoriten blev nog i alla fall valnöten. Så lantships med gräddfil för att få lite bukfylla med. Snacka om god middag/kvällsmat.

Har ni saknat mig?

Jag är tillbaka. Det blev en liten oförberedd paus i bloggandet. Ibland är det bara så i livet att allt inte funkar som det ska. Den här gången var det jobbet som typ tog över hela min hjärnkapacitet. Inte allt för skoj med andra ord. Dock har det hänt en del skoj mitt i allt elände.

Se fram emot massa härliga inlägg om abolut inget vettigt eller viktigt. Men ni älskar ju mig i alla fall trots dåliga dagar, eller hur? ;)

Har även lite planer för bloggens framtid. Lite förändringar kommer och ni kommer även få följa mig på mina äventyr under november. Då ska jag nämligen testa en ny vana i mitt liv. Om den är bra eller dålig återstår att se. Ni får så klart följa utvecklingen.

Nu ska här i alla fall ätas lite och ses på top model. Vi hör senare så ska jag berätta lite om vad ni missat. :)


Mallorca (dag 7)

Här kommer de sista bilderna från resan. Hade helt glömt bort att lägg aupp dem. Det är dock inte så många eftersom det var en slappardag vid poolen mest hela dagen.


Kalle och jag äter brunch vid hotellets lilla privata strand.


Vår lilla utsikt just då.


Sedan vart det poolhäng.


Och lite glass.


Denna glass är ju inte helt lätt att äta utan att det ser obscent ut.


Kalle torgar sina badbrallor efter allt badande.


Liten utsiktsbild från vår terass.


Och en till.


Jag sitter och väntar på Kalle och tar en drink i skuggan. Vi ska nämligen iväg och äta och strosa lite i palma nova sista kvällen.


Gåbild


Ganska tomt på stranden så där framåt eftermiddag/kväll.


Kalle äter mat. Titta noga! Är det inte sås på hans tallirk?


Kolla in så röd jag är i nyllet. Haha!


Kvällen spenderades med en massa in och ut i affärer som jag tyvärr inte har några kort på. Vi tog en paus på en bar och vad passande.


Det var West Ham match på tv. :D De förlorade dock.

Sovrekord

Jag har sovit 19 timmar. Det är ju helt sjukt mycket! Jag måste vart jätte jätte JÄTTE trött eller något.

Shopping

Sorry att jag inte skrev igår. Jag fastnade framför tv:n med älskling och katterna och sedan så var jag så trött så jag gick och la mig.

Det blev i alla fall lite shopping. Bilder kommer ikväll. Mycket glittrigt blev det. Ellen köpte även den snyggaste paljettklänniingen på stan. Hej och hå alltså vad den var snygg. Ska visa bild på den med. Nej nu åter till jobbandet för snart ska vi ha vernissage. :)

Shoppingdax

På väg mot stan och tjejerna för shopping och käk. I morgon ska vi ha vernissagefredag på jobbet. Det är Peter som kom på den braiga idén. Vi ska alla måla en bild som vi ska titta på och så ska vi äta salta pinnar och dricka champis och klä oss i finkläder. Jag älskar när vi gör temasaker på jobbet. Nu var det ju ett tag sedan vi körde sist men då hade vi ju cmyk-vecka på jobbet och klädde oss i tryckfärgerna. Det var grymt kul. Nu ska jag dra. Vi hörs i kväll!

Dragkedjor


I dag när jag går på stan så ska jag leta efter den här på Cubus.

Torsdagsfredag


Vart tog sommaren vägen? Sitter på jobbet och fryser. Kunde det inte vara vår istället för höst. I dag är det i alla fall torsdagsfredag vilket betyder att det nästan är helg. Så vad ska man hitta på då? Fotboll är det ju i alla fall och det ska man så klart se. Inte för att jag är galen i fotboll men ibland tycker till och med jag att det är kul. I alla fall när Henke Larsson är med. :)

Jars of clay

Sitter här och lyssnar på låtar från förr. Den här kanske ni känner igen från filmen Hard rain med Christian Slater och Morgan Freeman. 


Håll dig i


Frank tar spjärn mot bordet för att inte trilla ner. Men ligga där det ska han hur trångt det än är. Så är det när Kalle är hemma igen.

Yeey!

Kolla in det här! Nu är felix ost och skinkpaj ÄNNU GODADE! Shit jag har lite svårt att veta vart jag ska ta vägen just nu.


Partyklänningar


Åh jag måste förbi gina någon dag och kolla om de har dessa i butik. Speciellt sugen på den med paljettrosett. Som ni alla vet är jag ju tokig i paljetter och saker som glittrar. Inte för inte jag kallas skatan. :D

F*** this


Nu tar jag mitt snoriga nylle och går och lägger mig. Hörs imorgon!

Res snyggt


Den här väskan är så grymt cool. Kanske vore något att satsa på till nästa resa.

Hur man vet att det är dags


När det blir så här så vet man att det är dags att dra ner lite på chipsätandet.

Kitties with drinking problem


Ok det är visst inte bara jag som dricker onyttigt. Hur gott kan det vara att dricka i duschen med alla shamporester och annat grojs som finns där?

Drinking problem


Kanske är dags att städa skrivbordet här på jobbet.

Toppar


Halens kan dom också!

Uppväxt

Här kommer ett kollage på lite av Franks uppväxt. Hans först år inna Svinpäls flyttade in för 2 år sedan.

Känns det igen?


Den här serien skulle kunna vara skriven om Frank. Men den passar nog in på de flesta katter.

Kissemanikyr


Svinpäls såg ut som hon ville ha lite manikyr nyss. Hon liksom låg där med tassarna fram och klorna ute och spann. Men nej ni behöver inte oroa er och skicka några arga kommentarer hit eller anmäla mig till någon djurrättsförening. Jag målade inte hennes små klor. Fast jag var bra sugen.

OMG de är efter mig.


Jag har alsdrig vart med om dörrknackning från Jehovas förut och tydligen slapp jag den här gången med. Jag fick däremot ett brev. Där det står om att vi snart komma leva i fred med djuren. Hallå! Jag lever ju redan i fred med både Frank och Svinpäls. Spindeln i trappuppgången vill jag inte leva i fred med vad de än säger.

Minnen!


Kent får mig att minnas old times. Här är en bild från 98 när jag gick musikklass i linköping. Lik mig eller vadå? Haha!

Töntarna

Vad ska jag säga. Den är SKITBRA precis som väntat.


Jag är sååå duktig

Jag har vart och träna. JAg är så duktig. Fast jag fuskade asmycket. Men det beror på att:

  1. Jag skadade ju min lilla fot i helgen
  2. Jag var ju lite förkyld i helgen
  3. Jag tyckte lite synd om mig själv som skadat min lilla fot och vart lite förkyld i helgen
Jag tog även ett elakt kort på Sofia. Tyckte hon i alla fall. Jag tycker mest det vart elakt för stackan som råka hamna med på bild via spegeln. Hehe!


Bra dag

Inte nog med att Kent har släppt en singel. Det har gått helt ok bra på jobbet idag. Trots vissa missöden. Men men! Så är det när det handlar om millimeter hit och dig. Nu håller jag på med att göra produktionsritningar på 2 par skyltar och efter det ska jag nog dra mig till stan. Ska iväg och träna och hade kanske tänkt ta en liten kort runta på stan om jag hinner.

I kväll är jag gräsänka igen. Kalle är iväg och jobbar vilket är tråkigt. Det är tomt utan han hemma även om man inte umgås hela tiden så är det så skönt att höra att han är där. Dock kan jag tycka det är mysigt att vara själv ibland men hela nätter är ju inget vidare. Tur att man har kissarna att gosa med i alla fall. Nä nu ska här jobbas.

Saknar


Saknar värmen och solen. Skulle inte sitta fel att få åka tillbaka till värmen. Att jobba på måndagar suger hur mycket man än må gilla sitt jobb.

Kent släppte singel i natt


Nu har kent släppt första singeln digitalt från det kommande albumet röd. Åh vad härligt! Som jag väntat på det här. Äntligen lite härlig musik att se fram emot i höstmörkret. Läs mer på kent.nu där det även står turnedatum för våren 2010.

Sötnosen


Nu ska jag ta och göra som Frank. Sova! Är ju måndag imorgon och man ska upp och jobba. Hoppas jag slutat snora så jag kan träna som en liten nisse på kvällen. :)

Lite pill på bloggdesignen

Nu är bara fråga. Syns bilderna på sidan? Ser ju bra ut med den upplösning jag har men frågan är hur det ser ut för gemene man.

Ser det ok ut?


Tryck F5 för att upptatera sidan om inte bilderna på sidan syns. Så här ser det ut för mig i alla fall.

Nytestade chips


Det var mums! Åh jag har ssovit typ hela dagen. Snorat och haft mig men jag hoppas jag är på topp i morgon för den här veckan skulle vi ju träna som små as. Inget skoj att vara snorig så och så min vridna fot till på köpet. Jaja! I morgon är en annan dag som Christer Björkman skulle sagt.

Räkor

Såg filmen District 9 igår. Så sjukt konstig film men den tog sig. Om ni inte har sett den så se den. Den liknar inte mycket annat precis. Man får lite mer bad taste-filmen vibbar än sagan om ringen, Peter Jackson är allt en lustig filur men han gör bra filmer. Om ni inte har sett bad taste så kan ni ju passa på att se den med. Som sagt! Man kan inte tro att det är riktigt samma snubbe som gjort de filmerna som slog igenom med LOTR precis. Hehe!

Att Jimmy kallas räka har nu fått en helt ny innebörd.

Lugn lördag

I dag har det inte hänt mycket. Snorat, tittat på film och ätit tacos.

Så fick man se lite mer av denna underbara serie. Filmen var helt ok men nu kan de väl i alla fall inte dra ut på det något mer?


Tror ni jag har lite tvätt att vika eller?

För övrigt kan jag tipsa om en sak man inte ska göra. Försöka vänta sig om och gå någonstanns utan att ta med sig ena foten. Gör inte det. Det gör skitont.

Snor-ros


Åh jag somnade ifrån tvätten. Vaknade helsnorig. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk. VÄGRAR! Någorn ringde visst och bad om  ursäkt för samtalet inat. Hahah! Stackarn hade ångest och minnerlucker men det var lugnt. Jag tyckte faktiskt mest det var roligt. I alla fall de lilla jag hörde vad han sa. :D

Mycket hög

Det är var anslutningen är just nu. Kalle har nämligen köpt en ny trådlös router. Sweet! No mor sladds on the golv säger jag bara. I dag ska jag försöka få ordning på torpet. Städa, tvätta och lata mig framför tv:n. Vad som händer ikväll får vi se.

I natt fick jag ett sjukt roligt samtal. Jag vet en som antagligen kommer tycka att det är lite ångest att gå till jobbet på måndag. Om han minns något vill säga. Haha!


Frank the rabbit

Är det bara jag som inte förstår?


Men vad är det med katter och kartonger egentligen?

Katters funderingar


Jag undrar vad i hela friden Svinpäls tänker på just.
Tog kortet nu precis.

Löften


Nyligen tryckt i mig det här. Jag som åt en pizza till lunch. Hur ska det här sluta? Nästa vekca LOVAR jag att jag ska träna asmycket och inte äta onyttigt. I alla fall träna en gång och kanske bara äta någon påse chips på vardagarna. Eller? Ja vi kan nog konstatera att här lovas inte ett skit!

Dagens skor


Så här i hösttider blir jag så sugen på murriga färger. Dessa ser höstiga och fina ut tycker jag. Fins på Ami clubwear

Favorit i repris


Den här bilden är så grymt rolig på Svinpäls. Lilla söta tjejen ser ju ut som hon ska trilla omkull mitt i jamet.

Coola brillor!


Detta är alltså mammas glasögon från way back. Hur i hela friden orkade man bära dessa stora billor. De väger ju typ ett ton. :)

På andra sidan?


Något spännande finns på andra sidan rutan. Själv såg jag inte något som rörde sig överhuvudtaget.

Ny (katt)egori

Efter en extremt dålig röstning på vad ni ville se mer i bloggen så vann tillslut kategorien nr 2 (Mina katter i konstiga situationer).

Så vi börjar med ett kort nyss taget på Frank. Han har krupit ner i Kalles kalsonglåda. Jag drog ut lådan och lossa av ett skott mitt i Franks förvånade och nyvakna nylle.

Chipsomanen talar ut


Nu har jag precis tryckt i mig hela den här. Eftersom jag i alla fall är så pluffsig nu för tiden kan man ju lika gärna bräka på det lite mer. Hehe! Nej då men jag kan ju absolut inte hålla mig när det kommer ut något nytt.

Jag är ju stans största chipsoman!

skor, skor, skor....


Vackert värre! Skor med kedjor på skopunkten. Så lätt att blinga sina egna tråkiga skor man har hemma men hjälp av lite kedjor. Kanske ska testa och se om jag kan få till något i helgen. Jag shoppade ju 2 par vinterskor på din sko istället så jag lät bli dessa. Det fick räcka med 2 par idag. :)

Vad tycker ni? Uppskattar svar!

Min statistik är som en jojo typ. Jag undrar lite varför? Finns det något samband med vad jag skriver eller inte skriver. Nog för att jag egentligen skiter i vad NI tycker men jag kan ju i alla fall vara så pass trevlig så jag frågar.

VAD VILL NI SE MER AV I BLOGGEN?

1. Mina olika kroppsdelar
2. Mina katter i konstiga situationer
3. Dagens V-tecken

Jag vet ju att jag har en hel del trogna läsare men ni är så dåliga på att kommentera så skäms på er. :)

Vinterskor



I dag ska jag hämta ut dessa skor från din sko. Jag ahde likadana begia förra vintern men de vart så skabbiga så jag var tvungen att slänga dem. De är inte så snygga men ack så sköna. 699 pix får man ge för ett par men då fryser amn garanterat inte om fötterna på hela vintern.

Jag tror jag lever

I alla fall så känns det i kroppen efter gårdagens träning. Ahhh min svank alltså. Fick nästan rulla ur sägen i morse. Haha! Benen käns i alla fall ok och de var faktiskt de jag trodde skulle ta mest huk med tanke på hur mycket man skulle huka och hålla på.

Hoppas ni har en bra dag. Nu ska jag jobba vidare. Kram!