Last pip


Mönstertryckta paljetter

Men åhh så fint. Mer sånt här tycker jag. Funderar starkt på att bryta mitt shoppingförbud nu.




Finns på Nelly.

Stackars mitt finger


Nu ska stackars sjuka fingret få vila

Känner mig handikappad


Inte lätt att skriva med det här ska ni veta. Ont gör det med. Ajaj! Dumma Ikea Familykort som skar upp mitt lilla finger. Snacka om toppenavslutning på en toppenvecka. Yeey! Skönt att man har något roligt att se fram emot i morgon i alla fall.

Vår(rullar)


Det blev kvällens middag idag. Riktigt mumsigt vill jag lova. Passade även på att göra en tonfisksallad till lunchen i morgon. Katterna ville så gärna ha något gott så vi delade på burken med tonfisk. Snacka om att jag blivit så mycket nyttigare detta år. ca 3 kg har jag gått ner på kuppen med. Sweet!

Vad är det för en dag?

Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Sofias 30års-dag. Hurra Hurra Hurra!

Eller hur var det nu igen? Är det 22 hon fyller?

Still here

Gick och la mig 17:00 igår. Klev inte upp förens idag. Efter att ha tyckt synd om mig själv och funderat på bästa sättet att avsluta sitt liv på kom jag fram till följande. Äta ihjäl sig vore nog helt klart godast. Dock har jag ju hållt mig borta från mycket av det jag tycker om att äta på sista tiden eftersom jag försöker gå ner några kg. Snacka om bortkastat. Ska man dö kan man lika gärna dö fet, mätt och glad. Haha! Därför var det bara att ta sig i kragen, sätta på sig masken och masa sig till jobbet. Solen skiner ju och det är ju alltid något. :D

Typiskt!

Inte nog med att jag själv är nere i det största hål som någon skådat. Jag lyckas  dessutom dra ner andra människor där. Thats it! Nu går jag hem och hänger mig eller något.


@ work

Räknar minuterna till jag får gå hem och dra täcket över huvudet och låtsas som om jag inte finns.

Kan inte någon bara skjuta mig?

Vad i hela är det här för en helvetesvecka? Nu orkar jag faktiskt inte mer. Funderar starkt på att gå i idé några månader. Minst!

Hjälp! Jag har gjort bort mig.

Alltså man kan vara klantig och så kan man vara klantigare än klantigast. Det sista är jag. Jag skulle nämligen maila ett mail till mig själv idag med ett textdokumen om vad vi ska göra/säga på Sofias 30-årsfest. Tror ni inte jag skickar det till Sofia istället för mig själv. I panik ringer jag och hoppas med hela mitt väsen att hon inte är kvar på jobbet och att hon inte hunnit läsa något. Men men! Tur är inte något som tillfaller mig. Hon sa dock att hon slutt läsa när hon fattat vad det handlade om. Så nu är frågan om hon var duktig och slängde det eller om hon fortsatte läsa.

Vad skulle ni göra om ni fick ett sådant mail?


Fråga


Hittade denna fina kofta på forever 21. det är alltid trevligt när man kan smyga in lite paljetter i sin vardag.

Brukar ni ha paljetter på er vardag i skolan/jobbet?

Orkar inte mer


Så nu blir det att krypa ner i sängen.

Superkocken


Äntligen hemma! Och vad orkar man att laga till då? Jo  Pasta Carbonara direkt från påse i frysen. Det är i alla fall bra mycket godare än det ser ut. :D



Synden straffar sig själv

Bara för att förmiddagen var så lugn så fick jag så jag teg nu. Måste sitta över och jobba. Det är det värsta med mitt jobb att saker och ting kan trilla in sent på eftermiddagen och så måste det vara klart dagen efter. Sånt är Apstörigt! Ja jag sa det. APSTÖRIGT!

Ja nu är det ju inte mitt fel så rubriken kanske itne var så passande. Men med tanke på hur soft och skönt jag tyckte mitt jobb var i förmiddags så blir jag lite lack på det här.

Datavirus?


Hur hinner man med fritid när man sitter på jobbet så många timmar i veckan. Jo man smyger in en ruta med ett missat lets dance-avsnitt på sitt skrivbord. Fast om någon påpekar något så kommer jag ta helt avstånd från detta. Sitter här och klurar på bra ursäkter ifall chefen skulle komma förbi.

  • Men gud vilket konstigt virus jag har på min dator.
  • SLUTA SKICKA SPAMVIDOFILER TILL MIG CHRISTER.
  • Tv4 gör håller på med ett världsrekordförsök och kollar hur många de kan hypniotisera med hjälp av lets dance på arbetstid. Det är viktigt att jag som spevcellt utvald deltar i detta.

Försök


Gör ännu ett försök på dagens outfit. Bekvämligheter går helt klart före mode i mitt fall. Kofta: Vero Moda. Jeans: H&M barnavdelning. T-shirt: Paul Frank. Skärp: Second hand. Spänningen är olidlig. Haha!

Nej men eftersom det efterfrågats outfitbilder så får jag helt enkelt börja dokumentera min tråkiga klädstil.

Skriverier

Ja nu undrar ni kanske var jag skriver på. Men det kan jag inte tala om. Kan det vara en bok, ett filmmanus, en arbetsansökan eller något helt annat. Ja det kan ju ni fundera på. Hehe!


Reslust


En regning dag på Mallorca 09. Även det är trevligare än vinter vill jag lova. Måste se till att ta en liten resetripp snart igen.

Mystime


Frank får en tvättomgång av Svinpäls.

Dagens uppgift


Söndagsnöje



I helgen har det införskaffats 2 nya spel till wii:t. Snacka om att man får flashbacks när man spelar dessa. Superskoj!

Diskad


Så har man vart duktig och diskat den sista disken. Nu finns inte ens ett litet glas som är skitigt. Sweet! Dags att vika tvätt men först måste jag skita. Har väntat i evigheter på att kalle ska vara klar i duschen..

Äran?

Glitter Photos


Vad i garderoben får äran att gå på 30-årsfest nästa helg? Det är nämligen paljetter som gäller. Tur att jag har så mycket men jag är bra sugen på något nytt.


Får man göra ett undantag från sitt nyårslöfte att inte shoppa på 3 månader för en ny blåsa till festen tro? :D

Diss


Nej de här chipsen var inget att ha. Tacka vet jag schlagerfrasen de hade för några år sedan. De var grejer det. Mums!

Keep On Walking

Det är låten som satte sig på min hjärnan efter gårdens melodifestival. Eftersom Salem var en av favoriterna så är jag glad att det var den och inte någon annan låt som fastnade i huvudet. Ekborgs låt hade vart rena tortyren.

I dag blir det tvättstuga och kanske (bara kanske) blir det att åka en sväng till jobbet och jobba lite. Inte apsugen på det men det vore helt klart skönt att få lite gjort inför veckan som kommer. Men först måste det tvättas. Mina träningskläder vart ju helt genomblöta i torsdags så de vågar man knappt ta i med tång. Jag ahr fortfarande träningsvärk ska jag tillägga.


Sjukt

Känner mig hänging idag. Somande som en liten gris med frossa efter vi kom hem från visningen idag. Huset var inget att ha alls så det var tråkigt. Efter det så blev det lite wiitillbehörsshopping på ingelsta.

Nu ska jag i alla fall mysa ordentligt. Det är bättre att ta min chipsfria månad nästa månad när det inte är en miljon avsnitt av melodifestivalen. :D

Coops ashårda och asdyra godis.


Måste ju prövas även om ost och lök inte alls låter speciellt gott.

Tjejkväll

Igår åkta jag och Sofia till Johanna för att ha en riktig myskväll. Det bjöds på räkmackor, glass och fruktsallad med chokladsås. Riktigt mysigt!

Johanna och Sofia skalar räkor.


Mys med tända ljus. Thelma sitter på stolen och spanar.


Räckmacka ala Sanna


Vi fick lite försenadfe julklappar.


Det mumsades glass och dracks te


Och jag sitter och läser i en av de böcker jag gav Sofia och Johanna. Eftersom de båda fyller i februari och jag i december så ville jag mobbas lite eftersom de är lite äldre. De fick boken mat som håller dig ung. haha!

Bling bling

På Nelly hittade jag dessa underbara partybrallor. Åh vad jag längtar efter att få shoppa igen.


Kommentarerna funkar inte

Av någon anledning så går det inte att kommentera på mina senaste inlägg har jag fått höra. Hoppas att det funkar bättre med detta inlägg.

Om du läser det här kan du ju testa att kommentera så jag vet om det funkar eller inte.

I dag har jag i alla fall haft en riktigt skitdag på jobbet. Dock blev jag gladare när Conny hade köpt fika till oss. Efter jobbet så träffade jag Sofia för ett afropass på friskis. Efter det kände jag mig ännu gladare. Sedan när jag kom hem stod Kalle i köket och lagade mat. Då var glädjen total. Så nu är jag mätt och matlådan är fixad tills imorgon.

Nu blir det slö i soffan ett tag tror jag. :D

Bantar


Min lilla tjej Svinpäls är rätt så rund om magen. Frank däremot är smal. Han är kräsen med mat och äter inte allt som Svinpäls gör. Hon brukar knuffa bort Frank och äta upp all mat. Hon äter allt hon får tag på. Även dammråttorna under sängen. Hon äter som sagt nästan allt. Frank får nu äta ifred på diskbänken. Där kommer inte tjockispälsen upp. Taskigt men så får det bli ett tag framöver.

Nästa gång Kalle ska äta pizza ska jag säga åt han att sätta sig på diskbänken. Fast jag har nog inte lika svårt att komma upp där som Svinpäls. hehe!

kurragömma


Antar att någon räknat extremt långsamt till 100. Den här bilden står i alla fall insnöad utanför mitt hyreshus.

Alltså vad knäppt det blev nu då. När jag kom hem från jobbet så ställdes visningen jag skulle på idag in. Jag tryckte i mig tacopaj och sedan la jag mig i sängen med kläderna på och dubbla täcken. Sov som en lite gris och vaknade för ca: 1 1/2 timma sedan. Nu är jag ju inte alls så trött. Ska nog göra mig en liten kvällsmacka och kolla på lost.

Brutna naglar

Idag av alla dagar har jag inte suttit inne i värmen och ritat på kontoret. Fick i stället följa med till produktionen och hjälpa till att packa mina verk. Det halkades, det bars, det svettades och det kryssades på listor, sågades och naglar bröts. Hej hopp vad jag kommer uppskatta att sitta inne på kontoret framför mina ritprogram i morgon. Dock var det rätt skoj på produktionen för att se lite vad som händer efter designprocessen.

Olle försöker få fatt på någon som vet var de skyltar som saknas har tagit vägen.


Jag behöver helt klart fixa utväxten.


Lite halvklara flaggskyltar som väntar på att få lite dioder i sig.

Tänkvärt!


Vilken fin reklam! Sånt här blir jag rörd av. Precis som när jag ser på extreme home makeover eller "tjut som en gris" som Kalle kallar det. Det brukar nämligen bli så att jag sitter och gråterikapp med programledarna och deltagarna. Haha!

Dagens


Idag blir det en dagens väder. Svinpäls tycker det nog är skönt att slippa gå ut en dag som denna. Själv ska jag ut i snöyran nu. Vi hörs!

Vekk


Lite över en vecka har jag nu tryckt i mig denna vitamin i pulverform. Inga mirakel än så länge. Dock har jag fått för mig att min hud känns lite torrare. Jag har slarvat lite med för i helgen glömde jag bort att ta så det blev bara 1 gång om dagen på lördag och söndag. Det står att det kan ta några veckor innan man ser resultat så jag ger inte upp redan ska ni veta. Så nu går jag med andra ord och blandar till mig lite pulver.

Bästa sättet att ta det (eftersom det smakar blä) enligt mig är som en shot med en vitaminbrus Då både löser sig skiten och man slipper dricka ett helt stort glas med den äckliga smaken.

Det skiter sig

Alltså vad är det här? Här håller man på att äta nyttigt och ha med sig matlådor till jobbet. Hade ju gått ner 2 kg men nu har jag helt plötsligt inte gått ner. Dumma våg? ELler ska jag skylla på helgens onyttigheter kanske? Det blir i alla fall att träna häcken av sig på torsdag. I morgon ska jag ju på visning igen. På lördag är ännu en visning så vi får se om något av dessa objekt faller mig i smaken.

Så vad ska man roa sig med en kväll som denna då?

The Perfect Dress


Kolla in vad som finns på Halens. Dumma shoppingförbud!

Svinpäls

Hon må vara charmig men hon blir inte allt för söt på kort.