Dagens shopping & Dagens I-landproblem

"Gick förbi stan på vägen hem eftersom jag tog 3:an idag. Jag tänkte ta en promenad hem idag igen, men självklart började det regna så fort jag klev utanför dörren. Kan ni tänka er 14 personer trängas i en busskur? Ganska osvenskt måste jag säga att stå så tätt inpå varandra men vad gör inte folk för att slippa bli blöta.

2st space invader-inspererade t-shirtar från Only.

2st mysbrallor i plysch från H&Ms barnavdelning.

Frank kan inte hålla sig borta från mjuka saker och blir
gosig och busig på samma gång så fort jag la de på golvet.

Svinpäls den lilla bustjejen ville också vara med på ett hörn. Lilla tjockisen!

Så då har man gjort av med lite pengar idag med. Måste säga att bästa dagen att köpa mysplagg på är när man går på stan dyngblöt efter en regnskur. Lite svårare var det dock att prova jeans med fuktiga lår efter genomblöta brallor. Ett litet shoppingtips så här på höstkanten. :)

Har även funderat över en sak. Hur kommer det sig att man kan ta sig hela vägen från jobbet för att sedan gå en timme på stan och inte känna att man är kissnödig? Varför ska det alltid bli panik när man är typ 100 meter från sin lägenhet och man tvingas gå med benen i kors och vicka på arslet som stans värsta slampa för att inte kissa på sig? Och hur kommer det sig att när man står utanför sin dörr och ska ta upp nycklarna ur väskan att man måste göra en "freeze" och så så med benen slingande runt varandra för att kroppen inte ska tro att den redan sitter på toaletten. Sedan får man helt enkelt springa in, slänga jackan på golvet och dra ner brallorna och i stort sätt börja kissa innan man hunit landa på toastolen.

 Jag fattar inte. Det blir alltid så. Mitt urinrör har någon slags radar som gör att när den kommer i närheten av vårt hyreshus så släpper alla hämningar. En vacker dag så kommer jag säkert inte hinna. Haha! Så sjukt! Var inte ett dug kissnödig på stan eller halva vägen hem. Dagens I-landproblem!


Donken fick det gjort tillslut

Jag som trodde jag var lite smidig. Hade ätit en brakluch från donken och kände mig lite kass i buken så jag tassede ut i trapphuset för att gå ut en sväng. Men självklart orkade jag inte hålla mig så jag släpte en smygis i trappen. Väl ute så stöter jag på min kollega Camilla som vart och hämtat posten. Vi står och pratar ett tag och går sedan in för att ta oss upp till vårt kontor som ligger på plan 2 av 2. Inte så stort trapphus eller vad man nu kan kalla det alltså.

När vi går i trappen kläcker hon ur sig, -fy vad det luktar avlopp här. Jag kunde ju så klart inte hålla mig utan började fnissa och hon fatta inte vad det var som var så roligt och tittade konstigt på mig. Så jag gjorde det. Jag erkände helt enkelt att det bara var jag som hade släppt mig tidigare. Därpå så vart det hela skoj får henne istället och för alla andra på kontoret.. Det har vart allt från slapp i ringen-skämt till att jag skulle få sitta i ett isolerat rum härefter och jobba. Haha! Så dant! Här har man vart duktig och lyckats tima sina fisar under 4 månader och sedan så lyckas en luring hänga kvar i lufter i ett trapphus i över 5 minuter.

Med tanke på hur illa det luktade när jag sket när jag kom hem så ska de nog vara glada att jag höll mina gaser inne resterande del av dagen. :)



Om jag hade köpt en...

...laptop istället för en stationär dator så hade jag nog vetlat ha den här väskan till. Finns på bluebox.se



Hur funkar en katt?

Här har ni svaret och det helt klart värt att kolla på. Haha!


My way

Idag gick jag hem från jobbet. Duktiga jag! Här är lite bilder från promenaden.


Först såg jag det här. Pippin satt så där aslänge. Stor som ett as var den.


Gick förbi Örtagården.


Sedan gick jag över 5-öresbron.


Tog kort på lite änder


och på strömmen.


En and!


En till!


2 andnyllen till.


Det blommade fortfarande lite i rododendrondalen.


Sedan såg jag en spånka stå still på spåret.


Här är anledningen.


Gick förbi lite stencil art


och jätte röta löv.


Gick övet ett av alla övergångställen.


Sedan förbi Djurens hälsohus som är något slags hokuspokushealingplace för djur.


Väntade på att få gå över vägen igen.


Tryckte för att få se den lysade gubben.


Gick genom lite höstlöv.


Tillslut såg jag mitt lilla hyreshus.

Hittar ni hem till mig nu eller? Haha! Kanske skulle börja göra lite skattjakter som ni kan följa efter mina kort.
Den som lever får se vad som händer. Nu är det Idol! Tjong plong!

Sköna pjuck

Ok! bara för att jag är så kär i mina nya uggs-liknande dojjor från dinsko så ska jag härmed tipsa om att ellos har asagasartbilliga. Jag är lite sugen på de rosa faktiskt!


Onödigt vetande

1) Efter en timmes simmande i en allmän pool har du fått i dig en halv liter urin.

2) Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

3) En genomsnittlig persons årliga intag av snabbmat innehåller 12 könshår.

4) Under ett år sväljer du 14 insekter medan du sover.

5) Under ett år skakar du hand med 11 kvinnor som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

6) Under ett år skakar du hand med 6 män som nyligen onanerat och glömt tvätta händerna.

7) De flesta män tvättar överhuvudtaget inte händerna efter att de varit på toaletten. Tänk på det nästa gång du är på krogen och äter jordnötter från skålen på bardisken.

8) Under en genomsnittlig bröllopsmottagning har du en hundradels chans att bli smittad med munherpes från en av gästerna.

9) Du andas dagligen in en liter av andra människors anala gaser.

10) Tandläkare har rekommenderat att tandborstar bör hållas på ett avstånd av minst 2 meter ifrån toalettstolen för att undvika att luftburna partiklar härrörande från spolningen fastnar på dem.

11) Du tillbringar sex månader av ditt liv på toaletten.

12) Att bita på naglarna är som att slicka rent toalettstolen.

Boring!

Jag har nog aldrig haft så här tråkigt i hela mitt liv. Inget går min väg just nu. Nästa vecka ska jag helt klart börja ett nytt liv. En roligare, gladare, och mer påhittig Sanna väntas.. Häng på tåget får snart åker vi. Yeey!

Måste skryta lite

Check this out!



Testa själva på mensa.se

Kvällens låt

Delar med mig av en klassiker. På med högsta volym och njut.



Friday im in love

Sitter här och nynnar på bästa fredagslåten. The Cures - Friday im in love. Sök på youtube om ni missat den för jag orkar inte lägga upp den. Åh så lat jag är. :) Idag har jag min nya kofta och mina nya skor och har såååå mysigt. Riktigt fredagsmys på jobbet idag. Tänkte bara säga god förmiddag och påminna om att jag svarar på era kommentarer ibland. alltså i min egen blogg om ni inte har någon egen, och har ni det så hit med den. :)

Bästa anledningen till shopping

Idag kom ju lönen och jag träffade Sofia efter jobbet för att ta en tur på stan och fika. Först var det lite svårt att komma igång. Vi var inne på Lush och Sofia shoppade badskum som luktar bubbelgum eller något slags godis. Det luktar underbart med andra ord. Själv kunde jag inte bestämma mig alls då det fanns så mycket att välja på. När vi gått igenom halva stan så hamnade vi till slut på Cubus där jag köpte ett linne.

Därefter gick vi lite till och jag fick så ont i fötterna då jag gick i nya högklackade skor som inte alls var sköna för trampdynorna. Tack vare det fick jag ju en anledning att köpa nya skor så jag skulle orka ta mig hem. :) Skulle nog säkert inte slösat bort pengar på dessa skor annars eftersom jag tyckte de var lite dyra för uggskopior. Saken är den att när jag gick hem så undrar jag varför jag inte köpt ett par tidigare. Det är det skönaste jag vart med om i skoväg. Till och med skönare än mina minnetonkastövlar. Sedan han jag precis sistaminutenshoppa lite på H&M med. Där efter vart det en cola och maffia (macka) på Fräcka Fröken medans Sofia mumsade en Greken.

När jag kom hem hade katterna levt loppan och lyckats sätta på min dator (min nya burk har knappen på ovansidan så när de hoppar upp på den kan det lätt hända en olycka) och flytta på alla mattor på golvet flera meter.


Linne från Cubus och Kofta från H&M


Mysiga pjucks från Din Sko. Fulasnygga men ååå så sköna.


Kulturnatten i helgen

Så var det dags för kulturnatten igen. Vad ska man passa på att roa sig med den här gången då? Sambon ska ut och leka med sin lillebror och Alex så honom lär jag inte få med på något trevligt. Någon som känner för att gå på vinprovning eller kortfilmsbio eller något annat skoj? Tror jag skulle behöva lära upp min sambo i hur man är en gentleman som kan röra sig på lite andra ställen än palace och otten. Skulle för all del behöva lära mig lite själv med. :)



Spicy hot

Har precis ätit lunch från Spicy hot. Det du Kalle, äntligen fick jag med äta där.. Idag fick jag nämligen med mig Camilla så vi åkte iväg och hämtade. Är så mätt nu så jag fick rulla till datorn.

Annars känner jag att jag mest flytar omkräng i tillvaron. Funderar på om jag ska försöka sätta några mål elelr planera in något spännande i mitt liv så man känner att man har något att se fram emot. Idag kom ju lönen som sagt så idag blir det till att ta en sväng på stan tror jag. Kanske att man kan ge sig själv en liten uppmuntrande gåva så här när man är lite hösttrött. Några bra tips på vad det skulle kunna vara?

Ok! Så här tråkigt hade jag innan jag åkte och käka så jag tog kort med mobilen på grejer på mitt skrivbord. Stört va?


Det är i alla fall saker som jag bara måste ha förutom allt godis som inte är med på bild denna gång. :)

Jag säger bara en sak

LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖN!

Heroes i handuk

"Nu har jag tagit en lång dusch och luktar ungefär som en nyponros eller något liknande. Åh så skönt det var. Känner mig så där varm och mosig nu. Kom ju på att Heroes har börjat igen så nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och mysa lite och titta på det. Vi höres i morgon partypeople.


Jag är besviken på hennes hårfärg. Vad hände med "Save the cheerleader, Save the world"?

Lush öppnar imorgon

Tydligen så öppnar Lush imorgon (25:e) här i Norrpan. Så skoj det ska bli. Kollade lite på deras fruktansvärt fula hemsida på deras tvålar och grejer. Ska bli skoj att gå dit och lukta på allt imorgon. Är det någon som vill följa med? :)



Vad sägs om deras Dream cream? (Jag hör i mitt huvud en komentar från Kalle som inte är hemma.)


Nej nu blir det mums-mums och Idol!

Ny butik

Gick igenom stan på vägen hem från jobbet. Hittade dock inget som föll mig i smaken idag. Var så trött och hängig och tråkig så det kanske inte var rätt humör för shopping. En ny butik var på g i domino såg jag i alla fall. Luktade underbart när man gick förbi. Såg ut att vara en hel del tvålar där inne. Blir mysigt så här i hösttider och bra julklappsaffär. Trisst bara att man inte har något badkar. Jag saknar det ibland.

Undra när den öppnar men det ser ju rätt klart ut.

Så här såg det ut när jag kom hem. Busyllet hade flyttat mattan
 en bra bit från balkongdörren och vält  lite saker på vägen.

Nej nu ska jag käka lite. Är rätt tomt här hemma men mat är så tråkigt att köpa/laga när man själv hemma. Frågan är om man ska vara så lyxig så man går och hämtar hem en kebabtallrik  eller om man ska ta och äta makaroner och tonfisk istället. Humm! Svårt val va?

Humorn på jobbet

Alltså våran humor på jobbet är nog lite störd. Idéerna haglar när det gäller våran kommande annons i tidningen men nu har vi en idé som vi kommer köra på. Det är bara det att vi inte kan låta bli att spinna vidare på hur långt man kan gå. Det är där våran sjuka humor kommer in. Jag visar annonsen när den är ute i tidningen. :)


Gårdagens shopping


Skjorta med 3/4-ärm från Vero Moda


Cerise poloklänning med jättekrage. Färgen blev inte riktigt rätt på bilden.
Den är inte alls flammig och så är den ljusare men Svinpäls tycker tydligen den är fin i alla fall.


Strumpor i höstiga färger


Spetshårband! Alla de 3 senaste bilderna är på prylar köpta på H&M.

Lördagsbilder

Ok! De flesta korten vet kunde man knappt se vad det var på. Vi är allt bra fotografer du och jag Sofia,


Kalle var först ut på biljardbordet


Sedan kom resten som väntade snällt på sin tur. Vad skoj ni ser ut att ha!


En mysig mama och en stolt papa


Ett stelt smile på Sofia. Det är inte taget i profil i alla fall. Nöjd? :D


Grabbarna hänger gärna med varandra. En tjej fick dock vara med.


Jag missade helt att ni spelade kort. Tur att man har en kamera ibland.


Turneringen är i full gång. Kanske inte syns men Karin och jag posear därbak i soffan. Jag gör v-tecknet.


Bara för att jag inte kunde låta bli.


men vad är de här? Fick tjejerna med hänga vid bordet?


Räka har snott mitt V


Vad tittar ni på här? Inte är det min kamera i alla fall.


Efterfest! Då kan man lätt trilla från sängen.


Ja vem skulle inte vara nöjd med kvällen när man har en bror böök på varje sida. Go Ellen! Haha!



Måndag igen!


Så var det måndag igen och man är tillbaka på jobbet. Igår så vart det en riktig slödag med film, pizza och chips. Rörde mig inte långt från soffan på hela dagen. Så skönt! Lördagen var otroligt skoj och jag kan inte minnas när jag fick sådana skrattattacker senast. Ska lägga upp lite bilder när jag kommer hem.

Här är i alla fall den goda gärningen jag gjorde här om dagen. :)



Partytime!

Så ikväll blir det fest i biljardrummet hos Sofia och Johan. Ska bli skoj att träffa lite folk efter att ha legat hemma helt själv hela förra helgen. Frågan är ju bara vad man ska ta på sig. :) Har precis levlat till 62. Nice! Kalle hjälpte mig med sin Mage. Frank var också med på ett hörn.


Så här låg han och fläska sig 2 timmar.


Nu blir det lite käk. Har inte testat den här. Hoppas det är gott!


Får bli lite Silver Fang till maten. (Akakaboto och Shiro)

Mer shopping

Hittade dn här i väskan med. Köpte ju även en dagkräm på H&M. Hoppas den är bra.



Gårdagens shopping

Igår gick jag och Karin en sväng på stan. Vart ett par skor från skopunkten och en mask och skrubbhandskar från Mique.


Svinpäls tuggar på skosnöret


Masken ska in i kylen och vara redo inför morgondagen.  :)

Mobilskoj!

Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvänn var otrogen mot dig?

Okej! Jag står vid söder tull då..

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Hej! Jag är  sjuk idag.

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Hej! Hoppas allt är bra.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?

Ja


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Just det. Kan det funka?

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?

Räksmugglare
 
7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Vad blir det för din del ikväll?

8. Vad vill du höra mest av allt?
Och jag sitter på toa nu.

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Vaken?

10. Din romantiska replik?
Nu har pengarna kommit.

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hej och välkommna till Sverige.

Kul grej

Testa själva att lägga in er egen bild på yearbookyourself.com
Detta är mycket underhållande vill jag lova. Haha!


Haha! Så där såg jag inte alls ut 94. Skulle aldrig kunna få någon av de där gfrillorna med mitt tunna hår.

Ett grymt öde.

Den här spindeln har antagligen mött ett grymt öde på grund av överproduktion. Man misstänker nämligen att den har kvävts av sitt eget navelludd.


Rädda hajarna!

På tal om goda gärningar. Gå in och skriv på protestlistan på den här killes hemsida. Jag var med tokig i hajar när jag var liten. Jag ville bli hajdykare/forskare och allt. Sedan såg jag min första hajefilm. Haha! Men jag tycker fortfarande om hajar även om de är lite läskiga.

Dagens goda gärning

Så har man vart duktig och gjort en god gärning idag. Berättar med om det i helgen. Man vet ju aldrig vem som läser. :)

Ta mig här ifrån

Åh vad jag längtar tillbaka till Alanya. Ligga och svettas på en fullsmockad strand med en Efes och de undebara chilichipsen dom de hade där. Jag tar och lämnar igen datorn och drar iväg istället tror jag. Nej vars! Men vad skönt det skulle vara med lite värme nu.

Vart är billigt och mysigt att åka så här års?


Dagens shopping!

Idag har jag vart på stan med Angelica och fikat på Fräka fröken. Tog en smaskig greken-macka. Om ni inte testat den så gör det alla Norrköpingsbor. Panikköpte ett par stövlar efter stängningstid. Han precis smita in i en affär innan de slog igen. Haha! Det bästa med dom är att de var billiga och fanns i storlek 35 men jag han ju knappt se hur de såg ut.


Fast det är en liten storlek så ser de ut som båtar på mina små ben/fötter. Är nog bara at tjag är ovan.


Han bara ta av locket sedan har Frank gosat kartongen hela kvällen.


Mysigt med lock! Ni skulle sett hur tokig han blev när jag tog ur skorna ur själva kartongen.

telefonkonst

Saker man kan göra med gem när man pratar i telefon.



Svårare är dock att äta sura band utan att smaska.


vilken öl är godast?

Cheferna från ölbolagen Carlsberg, Heineken, Norrlands Guld och Budweiser var och spelade på en golfbana i Sverige. När de spelat färdigt så satte de sig ner i restaurangen vid golfbanan och beställde mat, sedan frågade servitören vad de skulle dricka till:

-Jag tar en Carlsberg, probably the best beer in the world, sa chefen för Carlsberg.

Chefen för Heineken höll inte med, så han beställde just en Heineken vilket han ansåg vara bäst.

-Jag tar en Budweiser, för om det är det bästa ölet i USA så är det bäst här också, sa chefen för Budweiser.

-Jag tar en Cola, sa chefen för Norrlands Guld lugnt.

Alla de andra tittade på honom förvirrat och frågade honom varför han inte drack Norrlands Guld till maten.

-Om inte ni ska dricka öl till maten så ska inte jag göra det heller......

Cool!

Gillar den här 70-tals (är det en klänning?)-tunikan/toppen från Indiska. Ska gå och kolla på den live idag tror jag. Ska ner på stan och fika med Angelica eftersom det inte blev något förra veckan. Förkyldningar är inge bra alls! Nu har jag lyckas smitta dom på jobbet med. Ops!


Jag knarkar!

Jag erkänner! Jag är en hemnetknarkare. Kolla här.

Stackars kisse

Inte nog med att min syster har cancer själv. Nu har de fått avliva hennes dotters katt för den hade fått cancer. Fy så jobbigt för familjen. Kan inte vara så skoj för barnen heller att veta att mamma med har cancer. :( Fy så trisst! Dumma dumma sjukdomar. Nu vill jag hem och gråta en skvätt. Någon som vill gå på shoppingtur med mig idag efter jobbet? Skulle behöva det. Kramisar!


God morgon, god morgon!

Tjena på er alla bäverbarn. Idag skulle jag nog behövt ligga kvar i sängen ytterligare några timmar. Jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter. Men man har ju ingen annan än sig själv att skylla den här gången. Låg uppe och tittade på Weed igår tills ögonen var helt fyrkantiga. Tänkte att jag skulle se klart allt men fick ge upp när jag bara hade 2 avsnitt kvar. Fast jag var så trött kunde jag bara inte somna. Hur jag än vred på mig så låg jag inget skönt. Fy vad jag hatar när man ahr sådana nätter. Om inte Kalle väckt mig i morse hade jag nog aldrig kommit upp. Yeey för sambo som är duktigara på att komma upp än jag på morgonen, och då är han rätt kass han med ska ni veta. :)


Klockan är inte min kompis!


Träffade Anna på bussen idag. Hon skulle till sthlm och planera något Birger Jarl-jubileum som ska vara 2010. Coolt!?


Kom igen ass:et

Skulle lugnt ha på mig den här nästa gång det blir utgång. Superskön tee ju!


hemma och vända

Så är man hemma för att ta sladden till jobbet. Oh vad jag önskar jag kunde stanna här och sova. Ska slänga i mig en macka innan jag drar eftersom jag missar frullen på jobbet. Oj! Nu ringer det en kund. :)

Ragamuffin

Tror ni inte jag åker till jobbet utan sladden till den externa hårddisken. JAG BLIR TOKIG! Vill bara hem och lägga mig igen. Idag slår jag i alla fall alla rekord i flottigaste hår. Sitter därför med mössa på mig på jobbet. Pantalonger har med åkt på. Inte skoj att vara sjuk inte.

Megaseg

Sitter och försöker få lit ejobb gjort inför imorgon men det går så där. Är fortfarande så sliten. Svinpäls har försökt komma in genom ett litet hål på en stor kartong i 20 minuter nu utan framgång. Hon krafsar och jamar och håller på. Kalle är hemma och ligger nu och sover i soffan. Det vart inte mycket sömn för han därborta. Jag som trodde att jag skulle få bli omhändertagen lite. :( Får bjuda på en bild på när jag ar i sthlm och partajade senast. Det vill säga 100 år sedan. Är jag inte tuff med kedjor med pärlor i kjolen. Haha! Hittade mitt halsband här om dagen med. Kände mig som Carrie i satc när hon hittar sitt. YEEY!

Dags att  ("lkmmmmkllllllllllllllllllllllllllllllllllääääääääääääääääääääääääääääääää" -svinpäls hoppa upp på tangentbordet.) jobba igen. Kram!


Jag är en snorunge!

Om ni saknat mitt bloggande beror det på att jag fick åka hem från jobbet i fredags. Hade hög feber och har legat som en klubbad säl hela helgen. Kalle åkte till stockholm eftersom han hade planerat in att åka samma helg som jag skulle till Gunilla. Tyvärr kunde jag inte ta mig ur sängen så jag har legat hemma och vart så ensam. :( Ingen Kalle som kan hämta vatten och snorpapper år mig. Dock så ringde han i natt från Spy bar och tyckte synd om mig. Minns knappt vad han sa men jag antar att han inte lär dyka upp här hemma på några timmar. Partajar man till 5 på natten så tar det ju ett tag innan man är körbar. Ska försöka pilla i mig något att äta då jag inte fått i mig annat än lite chips på hela helgen. Har inte orkat gått ut i köket knappt. Imorgon har jag deadline på 2 grejer och jag vet inte hur jag ska klara av det. Måste åka till jobbet vid 5 eller något i morgon bitti. Nu ska jag lägga mig i soffan och sova lite till tror jag. Kram på er!




Dagens shopping


Väska och sjal från H&M


Och så en hello kitty-tröja från H&Ms barnavdelning. Kissarna gillar den i alla fall.

Google Chrome

Läste precis det här:

"En uppmärksam användare av Googles nya webbläsare Chrome tog sig tid att läsa igenom användaravtalet och hittade en paragraf som verkar ge Google rätt att använda allt material som du laddar upp till internet via Chrome utan att ge dig eller annan copyright-ägare någon som helst ersättning.

Så här ser paragrafen ut:

11.1 You retain copyright and any other rights that you already hold in Content that you submit, post or display on or through the Services. By submitting, posting or displaying the content, you give Google a perpetual, irrevocable, worldwide, royalty-free and non-exclusive licence to reproduce, adapt, modify, translate, publish, publicly perform, publicly display and distribute any Content that you submit, post or display on or through the Services. This licence is for the sole purpose of enabling Google to display, distribute and promote the Services and may be revoked for certain Services as defined in the Additional Terms of those Services.

Jag antar att det har något att göra med att Google ska ha rätt att indexera materialet du laddar upp men visst känns det lite olustigt... "

Kanske är bra att jag inte har Google Chrome. Speciellt att jag inte har det på jobbet. :)


My Mamy

Min vackra mamma som snart fyller 60. Love!



Slagsmålsklubben

Efter att jag jobbat över ännu en dag på jobbet så gick jg hem till Karin för att kolla in hennes nya lägenhet. Väl där så bestämde vi oss för att gå ner till spicy hot och hämta lite mat och kolla på idol. Underbart gott och mysigt! Det vaar så skoj att träffa dig Karin. Har ju inte sett dig på evigheter. Grattis till nya jobbet med. Nu funderar jag på om jag ska vara så duktig så jag går och lägger mig i tid idag. Imorgon ska vi på något seminarium med jobbet och det vill jag inte missa. Men först ska jag ta och ringa Sofia och se om hon somnat ifrån mig. Hon jobbar för mycket!

Ska föröka fixa en ny design till bloggen med. Den har ju sett ut så här i evigheter nu men det får bli en annan dag. Tjoflöjt!

Bjuder på Kasta sten så här på kvällskvisten.



Vinterskor

Vet inte vad jag ska hitta på att ha för skor till min vita duffelliknande sak i vinter. Kanske dessa från gojane skulle funka.


Borde inte jag sova nu?


I morgon ska jag jobba som en tok för jag har en miljon grejer att fixa. Sedan ska jag träffa Angelica på stan för en fika. Kommer vara så trött men så får det va. Jag är ju så dum i huvudet som sprättade en joltcola till "vem kan slå filip och fredrik?"

Nej om man skulle ta och blåsa håret så jag kan testa min nya locktång. *ler*


Center

Så har man smällt i sig massa chips och kollat på gossip girl. Kalle har köpt en center till mig som har jordgubb, citron och chilisak. Den var faktiskt inte så tokig men jag föredrar fortfarande vanlig center.



Kalle berättade precis att han han sovit med en lakrisal i natt. Han älskar lakrisal. Ska jag bli orolig nu eller?

Dagens shopping osv..

På väg hem frn jobbet så gick jag på stan en sväng. Sedan hämade jag ut mina efterlängtade filmer och när jag kom hem så hede det kommit ett buzzador-paket. Sköj! Idag bjuder jag på lite bilder.


Katterna gillar lådan som min nya dator kom i. Coola blå ögon frank fick på kortet.


Silver Fang och Weed FTW! Shit vilken nördig bild.
Lägg märke till mina gamerlurar för 1000 pix och min nördiga musmatta.


Dagens shopping blev en locktång.


Tandkräm var det i Buzzador-paketet. Yeey for free stuff!


Så här ser det fortfarande ut på golvet. Vem vill hålla reda på kartonger
och sladdar när man kan spela world of warcraft på sin nya burk?
Svinläls är glad i alla fall.


Frank nosar på min gamla burk. Rip skabbdatorn!


Svinpäls ska alltid göra som brorsan. Hon är hans svans.



Underbar kjol

Eller det beror ju på hur man ser det. Den här har stjärttryck på sig. Kanske vore något. Haha!



Bra start!

Lyckades försova mig i morse så jag kom en halvtimma sent. Om inte Kalle hade ringt hade jag nog sovit fortfarande. Undra hur den här dagen kommer gå. Brukar alltid bli skit när dagen börjar så hastigt!

Funny shit!

Så här i idoltider och allt. Kolla in detta! Haha!


Måndag igen!

Åh så trött jag är. Vart inte många timmars sömn inatt då Kalla och jag kom på den bra idén att börja se på film efter kl tolv på natten. Smart man är då! Annars har helgen vart rätt lugn. Har äntligen lite rena kläder då jag alltid lyckats jobba över de dagar jag har haft tvättid. Hade typ inget rent kvar. Började spela wow i helgen igen. Trevligt att hälsa på mina stackars gubbar som legat och väntat på mig. Skönt med ny burk så man slipper massa lagg och skit. Vill hem och spela nu. Men men! Måste ju jobba så jag kan betala burken med. Har ju inte gjort det än. :)

Nu ska jag göra klart lite prylar som ska iväg på print strax. Stressa, stressa, stressa!

Ny burk!

Idag har jag köpt mig en ny dator. Åh vad jobbigt det är att lägga in en massa grejer på den men skönt med en ny och ren med. Vart ingen laptop då man får så mycket bättre för pengarna med en stationär. Men det får bli en billigare rosa laptop i framtiden som man bara kan ha att slösurfa och se på film på. Nu håller jag på att installera wow och lyssnar på kent i mina underbara trådlösa lurar som jag fjälskade till mig. heheh! Hello mega dator. Nu ska jag bli så nördig så jag förstår mig på den. :)

Girlprops

Hittade det här tuffa halsbandet på girlprops. Så coolt! Tänk så snyggt till en svart stilren klänning.



Datorproblem

Idag är det massa mupp med datorerna här på jobbet. Allt går segare än segast så det kommer vara svårt att få något gjort idag. Blä! Jag vill inte behöva jobba i helgen. Har massor med saker som måste ritas. Nej nu ska jag se om Corel har slutat hänga sig så jag kan göra klart skyltarna till Skoj Roy! Han är en lustig typ som inte vet hur man ändrar storlek på text. Haha!

sweet candy

Visst påminner den här toppen från only en sån där prickig godispåse man har lösgodis i.



Ge mig!

En bild på Markus Krunegård och min systerdotter Julia. Ge mig! Håret också! :)



Linda rosing leker tetris?

Är inte det här en svensk version av det här:


Vad vill du? Men kom då!

Markus har fastnat i min skalle idag.


Undra hur många bloggare...

..som tittar på Idol. Själv är jag nerkrypen i soffan med chips, choklad och kissekatter som percis jagat ihjäl en stackars nattfjäril. Jag gillar inte nya juryn. De är fåniga, hoppas de växer in i rollerna bätte ju längre säsongen går.


Fåntrattarna!

Var i hela friden...

... är kameraladdaren?
Har jag lyckats slarva bort den till nya kameran med eller har
Kalle städat undan den måntro?


Dagens mums!

Idag åt jag äntligen denna bÖrjare. Supergod men slår inte donkens el nacho. Hoppas den kommer tillbaka snart men så länge får den på Max duga. För övrigt älskar jag tv-reklamen för den. Men all mat som inehåller chips kan ju inte bli annat än min favoritmat.


Hemma igen!

Nu har jag vart i Storstan på min första invigning. Det var otroligt skoj att se saker man designat monterat och klart live. Visst kanske detta inge var det mest glamorösa designjobbet jag gjort men absolut det största (och då snackar vi meter). Jag hag har fått tjuvkika lite på ett ställe som kanske blir vårat framtida kontor i Norrköping. Astufft! Min chef funderar på att köpa kyrkan som är borta vid Johans lägenhet typ. Du vet den där vita sakern Sofia. Det är ombyggt till kontor och gigantiskt. Fatta 5 personer där. EKO! Vi får skaffa brevduvor. Haha! Vi var även på det nya kontoret i sthlm. Superfint! Blir sugen på att sitta där men å andra sidan vill/ska jag inte flytta. Men kanske att man kommer ha lite möten där i framtiden. Ska få ett träningskort med sa bossen så det ser ju lovande ut  för framtiden. Jag hävdade dock att jag inte gillar att röra på mig men man kanske skulle ta ett på badhuset så man kan bara lite i alla fall. Träna är ju jobbigt. :)

Nej nu ska jag lägga mig med en påse chirre och gosa med katterna och sedan se på idol. Kanske borde städa då jag lovat Kalle att jag skulle fixa lite nu när han är borta. Äh! Städlöften är till för att brytas. Jag tar det när näsan rinner mindre och när jag känner att jag har lite mer ork. Har ju missat att berätta att jag är halvförkyld. Skyller på hålet jag fick i skorna igår. :)

Oj då!

Måste bara säga att jag måste ha krymt de här brallorna med. Inte bra det. Måste ta tag i vikten eller köpa nya kläder. Gissa vad jag väljer? Haha! Nu ska jag iväg på invigning och de är bara att hålla in magen och se glad ut. Tråkigt väder är det med och jag som ska ha vita skor. :( HAr inte så mycket till val efter mina blev mos igår. Måste kasta dom men de är ju så sköööna. :(

Daxs att dra på lite smink! Ha en bra dag idag. Lycka till med utbildningen Karin och hoppas allt går bra med huset idag Sofia.

Så här svullen känner jag mig just nu.

Allt blev bra tillslut

Trots att min dag började dåligt med att jag försov mig, trillade och hade sönder min sko på vägen till jobbet och sedan fick gå hela dagen med blöt fot och smutsiga brallor så blev det en bra dag. Men det skulle dröja tills efter jag nästan gick in på toa för att börja tjuta för jag hade så mycket att göra och hjärna bara blockade sig och datorn ville bara göra fel. *långa meningar det blev, jag är värdelös på att skriva* Haha!
 
Ok nu till det bra. Min chef hade köpt mina favoritchips till mig. Jag blev helt lyrisk! Alltså dessa ships går bara inte att få tag på i den här staden och jag vet inte alls vart jag kan köpa dom förutom när det är marknad. Jag blev ju så besviken när augustifesten var i stan med marknad och allt och det inte fanns några chips. Hurra för min chef som fattar vikten av en påse underbar chips för en chipsälskare. Sedan när jag trodde jag skulle åka hem och ha tråkigt så får jag ett mail av Sofia som frågar om jag är sugen på IKEA-korv. Iväg till IKEA alltså för att äta korv och handla lite. Jag köpte på mig lite bra och ha saker och impulsshoppade en stor växt som katterna redan har testat att klättra i och äta upp. *ler*

När vi väl var klara och höll på att packa in i bilen på arkeringen så cyklar det förbi en kille som började tokragga på Sofia. Det var så sött. Han frågade först hur gammal hon var och sedan om hon var singell/ville hitta på något och ifall hon var från Norrköping. Modigt av honom tycker jag. Jag blir så glad när livet är lite som på film. Ok nu är ju inte Sofia singel och killen var ju inte precis hennes typ men i alla fall. Skoj när det händer trevliga saker. Han var inte alls så sliskig som det kanske låter utan raggade faktiskt på ett smakfullt sätt även om det var på en IKEA-parkering efter stängningdax. På vägen hem kom vi på en massa trevliga saker vi borde hitta på medans vi satt och åt chips och glass från donken i Sofias nya bil som jag nu har döpt till Silver Fang. :D

Nu måste jag ta tag i vad jag ska ha på mig imorgon. Då får jag inte försova mig för jag ska på invigning av Selstor i Åkersberga och en massa affärsmöten som jag inte är förberedd  på i stockholm. Önska mig lycka till. Kram!

Bästa boxarna!

Äntligen! Nu har jag klickat hem underbara oklippta silver fang på japanska. Jag har ju redan de dubbade men man måste ju ha originalet med. Jag har ju sett det förut såklart men något som jag inte sett är weed. Det ska bli underbart att se hur det går för silvers son. :)


Skitdag

Det började med att jag försov mig. Sedan när jag skulle springa till spånkan så lyckades jag fastna i något vasst med min sko så jag trillar och slår i knäna och blir skitig. Springer vidare och upptäcker att jag har ont i foten. Tittar under när jag kommer på spårvagenen och visst är det hål rätt igenom. Har slitits bort en bit av sulan så jag springer nästan på strumpan. Haha! Skitskor! Måste kolla så jag inte har något i foten. Har inte hunnit med det än. Min stackars fot gör ont och är blöt. Tänk om det är blod? Måste kolla. Tjongtjong!

Nördigast!

Kolla in mig med min favvopose och min systerdotters nördbrillor. LOL!



Modelltime

Nu ska jag iväg och bli pöåtad igen. Skoj men jag känner mig rätt sliten idag. Snorig och trött och svullna ögon. Vi får se hur det går.

Ellen och jag har nog den bästa humorn på jorden. Jag kan inte slutta skratta åt våran otroliga snilleidé som vi kom på igår. Hahaha! Vi är sååå störda. Undra om det finns fler som uppskattar våran humor? :)