Tack!

image67

Saknar dig!

Svinpäls

Nu är hon äntligen här. Hon är snart 8v och liten som en plutt. När Frank kom så var han nästan 9v. Hittade henne på nätet och hon föddes i ett stall med 2 syskon. Hon är så pluttig så det är helt otroligt. Frank är lite rädd för henne för hon är en riktig tuffing. Frågan är bara om jag ska tillåta att hon ska få heta Svinpäls. Jag tror inte jag kommer gå med på det. :)

image65

image66

Glad för fel klänning

Satt just och surfade runt lite på nätet och ville shoppa lite så här på natten. Gick in på nelly för att beställa en klänning jag tittat på i evigheter. Fick först panik, ångest och svettattacker eftersom klänningen inte finns kvar längre. Sedan hittade jag den här trevliga lilla saken istället och glad som ett barn på julafton. Den kommer bli höstens partyklänning nr1. Hoppas den sitter bra bara. Tycer den ser lite knasig ut på henne på bilden.

Annars har jag inte gjort alls mycket idag då jag har feber och snuvar som en tok. Har tittat på gamla avsnitt av ANTM, ätit choklad och chips och myst. Ja just det ja! Jag har sökt ett jobb i dag med. Önska mig lycka till. Vill mer än  budgetshoppa framöver. :)

image64

Måste ha!

Någon gång när jag blir rik ska jag skaffa en sån här liten söt vovve.
Men först ska Frank få en kissekompis. Letar som en tok.

image63

Livsfarligt sex

Efterrätten var bra mycket trevligare än de här bilderna. Men rätt tuffa är de även om jag knappt törs titta på den med spindeln. Jag är livrädd för spindlar.

image60


image61

Hemmafru

Jag känner mig som en lyckad hemmafru idag. Jag är inte den som gillar att laga mat precis men idag fick jag till det. Vart en god köttsoppa med massa grönsaker och nybakat bröd. Låter kanske inte så avancerat men i mina mått är det en stor prestation. :) Gott var det i alla fall. Så nu ska jag bara smälta maten och se klart på simpsons innan det är dax för efterrätt. *ler*

image59
Bree från Desperate Housewives

Min katt Frank

Min katt Frank har många konstiga saker för sig. En sak är att han gillar att gömma saker. Det är allt från hans leksaker till mina hårsnoddar och halsband. Han har ett speciellt ställe han lägger de på. Jag undrar vad han tänker varje gång jag tar bort sakerna och förstör hans fina samling. I lördags när vi var ute så satte han på duschen själv så det var blött i hela badrummet och det låg leksaker vid dörren. Han hade en egen fest hemma vill jag lova.



image58

Ed Hardy

Dom här vill jag glida runt i.

image57

sleeping beauty

Jag trodde jag var osexigast i världen när jag sover. Idag fick jag veta att det är tvärtom. *glad*

image56

Ignorance is bliss

Skapar man själv en höna av en fjäder får man skylla sig själv.

image55

Hemligt!

Min medelålders postenjobbande granne är en blyg och hemlig människa. I bland ser jag henne smyga ut huvudet utanför balkongdörren för att röka. Ser hon någon så smyger hon snabbt och smidigt tillbaka in. På lördagarna brukar hon ha rullar i håret när hon sticker ut det ur dörren. Dagen efter hänger det alltid en långklänning på vädring ute på balkongen. Antagligen blir hon någon slags superhjälte varje lördagsnatt som sedan går i ide tills nästa helg.

Höstsjukan

Så nu är hösten här och jag vaknade lite så där lagom förkyld och frusen. Från och med nu blir det att stänga fönstret på kvällarna. Brrr! Gårdagen var en grå dimma efter en total kväll a la frank innan. Jag släpade mig ner på stan runt 1-2 tiden för att äta med Johanna, Ellen och Jimmy. Efter det blev det en runda på stan för att leta efter något passande till hawaiifesten på lördag. Heter det ananasar eller hur säger man när det är mer en 1? lol! Det var nog gårdagens mest intelligenta diskussion. Sen lyckades vi skvallra lite inne på cubus när jimmy skulle gå och tippa. På tal om det ska jag nog byta mobilnummer. Sen vart det filmkväll och chips. Hello chirre i'm back! Resten av dagen gick åt att spela patient i "doktorn kan komma" Många omtagningar blev det. Haha! Störd kille man har.

Nu ska jag göra den största och godaste frullen jag ätit på länge (fortfarande hungrig sedan i lördags) och gosa ner mig i soffan och titta på alla tiders action hero. Yippie-kay-ey motherfuckers!

image53

Snyggast!

Bomulls

Så var det klart! Ikväll blir det mat på bomulls men brudarna och sedan dansa halva natten.
Men nu måste jag se till att göra mig klar eftersom vi ska till Johanna och mysa med vin och ost innan.
Det får nog bli mitt svarta paljettlinne från mango och svarta stuprör ikväll. Party on!

image52

Kommer sakna min fina kille ikväll men tjejerna är fina de med. ;)

Nice!

Igår vart en det en bra kväll tillslut. Såg nya beck och åt chips i sängen. Mycket mysigt vill jag lova. Ikväll blir det nog bomulls om Johanna har fått tag på bord. Vad ska man hitta på att ta på sig ikväll? Nej nu ska jag äta frulle och hjälpa kissen att få tag på flugan han jagat och jamat efter hela förmiddagen. Vi ses i partynatten!

Jag vill ha kärlek

Varför ska en del ha så svårt att vara trevliga och uppskatta saker.. Trött kan man ju vara men det är ingen ursäkt. I dag har jag ätit tacos för fösta gången på länge.. Är så glad att jag har pengar igen och slipper leva på pasta bara för att jag shoppar för mycket. ;) Strax blir det fimkväll med chips. Frågan är om någon av de filmerna jag laddat hem duger. *suck* Vissa borde ta och lära sig veta hut och växa upp. Försöker vara en bra flickvän men jag ger nog snart upp och är den bitch jag är istället.. lol

image51

Dagens modellande

Idag har det vart sista rycket i plåtningen. Var rätt skönt att det inte var så mycket helkroppsbilder idag så man slapp tänka på hur hela kroppen såg ut på en gång. :) Pratade med Ellen i telefonen förut. Hon hade skickat iväg en häst till himlen idag. Stackars henne! Det är alltid jobbigt när djur blir gamla och måste bort. Många kramar till dig gumman och hoppas vi kan ses i veckan eller parta i helgen. Jag är så partysugen så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har vart pank för länge nu, men på fredag kommer stålarna. *ler*

Idag utanför fotografen stod en låda med den här texten:
image50

Den har jag inte smakat. :)


Ny blogg

Var på stan med Karin en sväng efter jag svängt in på barberaren och visat mitt hår. Vi gick inte så mycket men jag såg en fin hm-klänning som gick förbi på stan som jag var tvungen att kolla upp. Sedan gick hon på IFK och jag hem och spela wow med Jossan. Imorgon blir det fotografering hela dagen och jag känner mig inte så nice för tillfället. Hoppas jag ser lite trevligare ut imorgon. Annars finns ju alltid photoshop. Hahah!

Just det, jag har grejat upp en ny blogg med hjälp av min underbara smarta vän som fattar bättre än jag. Ska bara se till att fixa en snygg design till den framöver. Men den får se ut som den gör så länge. Jag tänker inte berätta vilken det är än då den ser ut som skit men den har med riktiga fynd att göra.

image49

Jag hatar att tvätta

Det är bara diska som är tråkigare än att tvätta. Idag har jag vigt hela dagen åt att tvätta. JAg har till och med tvättat mitt superstora överkast som knappt fick plats i maskinen. Undra om det skulle bli lite trevligare att tvätta om jag hade lite snyggare tvättkorgar. Jag funderar på någon av de här:
image48

Nattens önskeoutfit

image47
Ok! Jag vet att det är nördig like hell att hålla på med önskeoutfits, men jag har inget bättre för mig. *ler*

Kvällspromenad

image46

Tillbaka efter Ullared och plåtningar

Tjoho! Nu är jag tillbaka! Har vart så trött och stressad de senaste dagarna så det har inte blivit något bloggande. I måndags åkte jag till Gekås i Ullared och shoppa loss. Köpte massor med bra att ha saker. Fick med mig ett linne, en tröja, tavla och lampor hem med. Annars blev det bara sånt som går åt. Årsförbrukning av tops, tamponger och liknande.
image45


I går och idag har jag vart modell åt expand. Har vart roligt men jobbigt men långa dagar. Ska fortsätta plåta på tisdag. I dag riskerade grabbarna livet nästan när de skulle ha upp en fondvägg 6 meter upp i luften. Vi fick åka till en industrilokal då studion inte räckte till. Sedan klätrades det på hyllor med kniv i tejp i högsta hugg för att få upp rullen med fonden. En snäll arbetare kom med en truck och hissade upp fotografen. Det såg rätt skakigt ut. Synd att utrustningen inte var uppe då det hade vart skoj att haft kort på det där äventyret.

Nej nu måste jag se till att få lite mat i magen då jag somnade när jag kom hem från plåtningen. Har inte ätit sedan lunch.

Gekås!

Imorgon blir det Ullared för hela slanten. Hoppas på att hitta några trevliga fynd. Klockan 4 blir det avfärd. Tror nästan jag ska vara uppe i natt för somnar jag kommer jag nog inte vakna i tid. Man kan ju sova gott i bilen sen.

Helgen har i alla fall vart rolig. Augustifestivalen är över ännu en gång och jag missade att köpa vitlökschips.
Tur att jag fick några påsar av Karin förra veckan.

Här är i alla fall en variant på vinyl man kan sätta på väggen som jag funderar på till hallen! Vad tycks?

       image44
                                                                                                                            inreda.com

Rosa Rea!

image41

Kräftor?

image62

Ska hem till mamma och pappa strax och äta kräftor.
Är det bara jag som inte gillar de röda små asen?

Ja tack Asos

image38

RIX FM FESTIVAL

image37
Bland usel musik och goda vänner i vasaparken. Vi såg nog aldrig dom som spela men vi hörde i alla fall. Var kanske inget att se men trevligt hade vi. Efter det vart det kebab på stan och se på musikfyrverkeri-SM. Där såg vi men hörde inget istället. Efter det blev det att gå runt och kolla på folk och karuseller med Karin och Christian. Vi gick och träffade Robban som satt på utesevering och drack öl (hatar att vara pank, det såg så trevligt ut) och sen bar det hem. Det vart en trelig lugn kväll men det kanske är lika bra. Det är ju faktiskt bara onsdag. :)

Det finns för mycket skor....

Ok! Jag har alltid haft problem att hitta skor då jag har rätt små fötter (34-35). Saken är att jag måste fått större fötter de senaste 2 åren då jag helt plötsligt har hittat massor med skor i storlek 36 som jag kan ha. Det är sällan de är för stora längre. Kan ju vara så att storlekarna krypt en aning med. Tack vare (hur det nu än är) har jag torskat rätt hårt på skor. Jag kan bara inte låta bli att leta prova och köpa skor. Speciellt högklackat eller ballerinas.

Vissa skor har jag fortfarande svårt med. Sneakers måste jag ha 34-35 i om jag inte ska tappa dom. I år har jag nog köpt mellan 10-15 par tror jag.. Har inte riktigt koll på det.. Jag har aldrig vart så tokig i skor som jag är nu. Jag Bara ÄLSKAR dom i alla dess former. Nu förstår jag vad andra tjejer antagligen fattat för länge sedan.. Skor är underbart! När är 2 par som gärna skulle få tillhöra min samling.

image36

Ok! Hur många gånger skrev jag ordet skor i det här inlägget? lol

Kvällens önskeoutfit

image35

Ensjön

Var iväg med Karin och Christian och badade i eftermiddags. Karin matade änderna och oss med gifflar.
Efter det bar det av till parken bakom mitt hus och där åt vi glass och tittade på Frank (mitt kissebarn)
när han sprang omkring och nosade på allt han såg. Nu är jag helt slut och sitter här och slökollar
på allsång på skansen. Zzzzzz!

image34

Alla dessa snygga bikinis

image33

Jag är lite beroende jag.. Har inhandlat 5st redan den här sommaren och
det har knappt vart något badväder.. Men idag ska en av dom få invigas..
Här är 2 andra snygga jag gärna skulle äga.

Nu är det sommar...

...och bara därför så funkar bloggen igen.. Försökte logga in igår men det var helt omöjligt. Borde nog ta och gå ut i det fina sommarvädret. Lägga mig och mysa lite med Frank (min katt) i gräset och se om jag kan bli lite brun.

Synd att man inte har körkort och bil en sådan här fin dag.. Vill ju åka och bada. Får ragga upp en vän som har det och som  med vill bada.. Karin, skaffa en bil.. hehe!

Söta T-shirts

image32

Billigt på H&M

image31

Kvällens önskeoutfit

image30

Paljetter i överflöd

Kan någon bjuda mig på en galafest så jag kan få hoppa i en sån här
glittrig paljettklänning.

image29

Dagens Önskeoutfit

image26

Otroligt reapris!

Var bara tvungen och visa hur cellbes.se sänker sina priser. :)


image25

Fin 50-talsklänning

image24

Denna tuffa klänning kommer från sivletto.com

Dagens badoutfit

Ok jag vet att min mobilkamera tar såliga bilder. Min digitalkamera har jag lyckats förlagt. Frågan är bara vart.  Vart i alla fall en riktigt gosig klänning från Ellos, skor och väska från H&M och en helt annan bikini som jag inte har bild på men som är rosa med strass på från H&M. Tänker inte visa upp mig i bikini men jag kanske kan ta kort på den om jag hittar kameran någon gång. :) Bad vart det inget heller. Var på tok för kallt i vattnet. Lyckades förhoppningsvis få lite färg på min genomskinliga hud, och myror bits hårdare än jag trodde var möjligt.

image23


Bikinitider

Ok! Då är det äntligen tid att få bada lite hoppas jag. Frågan är bara vilken av mina
fem bikinisar jag köpt i år men inte använt än som ska få äran. Den här kanske:

image22

Prisvärda accessoarer

image20