Sista minuten-snyggtips

Så hur gör man för att se smalare och snyggare ut än vad man är snabbare än blixten? Jo man gör så här:

1. Klär sig självklart i helsvart. Det är så smickrande för figuren så det finns inte.
2. Smörjer in sig med brun utan sol för att få bort den där blekfeta looken.
3. Touperar håret jättestort. En stor frilla får kroppen att se mindre ut än om man har en slickad variat.
4. Högklackade skor. Snabbaste rumplyftet ever.
5. Pushar upp brösten så mycket det går. Det gäller att de står ut mer än vad magen gör.
6. Photoshopar sig själv irl i nyllet med smink.
7. Vara på sitt bästa och gladaste humör. Ett smile kan lyfta vilken tråkig outfit som helst.


Frågetecken

Det ser ut som om de även har pimplats en hel del glögg idag på Expressen med.



Fylleslag på jobbet

Nja kanske inte riktigt men jag känner faktiskt av gloggen som Camilla bjöd på under frukosten. Blir nog lite mer under eftermiddags fikat. Idag har vi riktig julstämmning på jobbet och ska äta lussekatter, pepparkakor och dricka ännu mera glögg.


Kolla vad jag fått i mitt fönster. Trevligt värre!


2 koppar 15% glögg till frukost gör susen det. :)

Sötaste tanten ever

Idag när jag gick till jobbet hade jag som uppdrag att köpa med mig lussekatter från bageriet jag går förbi. Självklart tog de inte kort och jag som alltid är utan kontanter kkunde inte betala för mig. Därför fick ajg traska till närmaste mack för att åtgärda detta. Tanten blev så glad att jag kom tillbaka och köpte lussekatterna som hon så omsorgsfullt lagt i en påse åt mig så hon bjöd mig på en pepparkaksgris för besväret. Toksött! Detta kommer bli en bra dag känner jag. :)


Detta gris är inte grisen jag fick för den försvan ner i magen på vägen till kontoret. :)


Ja just det ja! Tänkte bara berätta att det är svårt att dölja skit med glitter men jag ska göra ett nytt försök med glitterspray ikväll. Nu är det frulletime!

Saker jag samlar på:

Skor, Allt som glittrar, Disk & Katthår.

Frågan är om man kan dölja diskbergen och allt hår som är i hela lägenheten genom att sprida ut mina glittriga klänningar och skor över skiten?

Detta måste genast praktiseras. Återkommer med utvärdering.

Kära Tomten!

I år önskar jag mig dom här. Eller kanske inte. Supersnygga men ack tråkigt pris! Finns roligare saker att göra för pengar.  Men man kan ju drömma lite. :)

Oh shit!

Family Guy finns på riktigt!



Framtiden?

Jag kan ju börja det här inlägget med att berätta vad jag råkade ut för igår när jag skulle hem. Jo det ska ni veta att spårvagnar går på el. De stängde nämligen av strömmen för spårvagnarna då det hänt en olycka vid resecentrum så vi fick sitta i mörkret och glo i 30 minuter i väntan på ersättningsbussar. Superskoj när man bara vill hem. Det hela slutade med att jag inte orkade sitta där och nörda så jag gick helt enkelt 4.5km hem. Kan ju säga att jag var hemma entimma och 20 minuter senare än vanligt. Blä så störigt! Sedan går man där och irriterar sig på att man inte fick för sig att gå redan från första början utan satt kvar i spårvagnen och hoppades på det bästa. Jaja! Hem kom jag i alla fall.

Idag ahr det vart full rulle på jobbet och det är inte över än. Inget blir som det ska och nada funkar. Så jobbigt! Dagen är dock inte över än och det vet i spörs om den kommer bli eftersom jag har 1000 saker att göra. Jag vill ju hem och sova.

Annars så kan jag tack vara Sofia tilldela mig själv lite vuxenpoäng idag. Har nämligen fixat ett eget pensionssparande. Så vuxet liksom! Jag måste nog hem och bleka håret fort som attans så inte de grå stråna som antagligen kommer växa ut i rekordfart syns.


Jag har hittat en actionfigur som antagligen är baserad på min framtid. Från Powerpuffpingla till old catlady lixom. Yeey!

Leka med sig själv

Då kan det bli så här vackert. Tack för tipset Karin! Hade askul en hel kvart. Aja baja på arbetstid! :)



Nej nu ska jag återgå till slavarebtet. Håller på att vektorisera en apdålig logga som ger mig spader. Skönt att man slutar snart. Tvättid när jag kommer hem med. Inte glömma. Oh så tråkig min blogg är just nu. Sluta läsa innan ni blir ännu mer uttråkade. Mitt liv är inte roligare än så här just nu. Jobba, äta, skita, wow:a, sova typ. No life som Kalle och Fredrik skulle sagt. :) Någon som har något tips på vad jag kan skriva om? Bloggtorkan är total!

Dagens bortgjorda

OK! Det kanske inte låter så pinsamt men lite var det allt. Jag stod och väntade som alla andra på att spårvagnen skulle dyka upp. Känner mig alltid så utråkad av att bara stå still så jag brukar flytta lite på mig och pilla på mobilen och dylikt. Idag han ajg baara ta ett steg åt sidan innan jag så klart halkade ner med huvudet före i en snödriva. Det måste sett så otroligt skoj ut men ingen drog ens på smilbanden. Själv kunde jag inte hålla mig utan låg kvar och garvade ett tag. Det var ju så otroligt klantigt för så halt var det inte. Och som sagt så måste det sett asaroligt ut.

Tråkiga svenskar!


Nyplåtad

Igår var jag alltså model för expand igen. Mycket skoj och lätt jobb måste jag säga. Skönt även att få göra lite annat då och då. Jag är så glad att det är en massa snö ute men fy vad kallt det är. Jag önskar jag kunde ligga hemma i sängen och bara mysa.

I natt fick jag inte sova så mycket heller då Svinpäls lärt sig ett nytt trick. Hon öppnar min malmbyro och kryper ner bland kläderna och sover. Saken är den att det är mycket grejer i lådorna så de är tynga som as. Dett resulterar i att det tar en kvart för henne att få upp dom och det låter som om hon river hela lägenheten typ. Man vaknar alltså av oljudet hon för. Säger åt henne att sluta och stänger lådan igen (smart som man är). Självklart är hon ju igång igen någon timme senare och försöker få upp lådorna. Så trött jag blir. Jag får ju skylla mig själv som inte kastar ut henne men det är ju så mysigt med kissarna i sängen.

Nu är det frulletime snart. Jag är hungrig som ett djur.

God morgon

Eller jag gick ju faktiskt upp för en timma sedan. Duktigt med tanke på att jag var uppe i natt tills på morgonkvisten. Dingade 73 igår och idag ska jag dinga 74. Först måste jag ara ta och städa lite. Fy så tråkigt! Kanske ska äta lite istället först. Pappa var här igår med mammas goda soppa. MUMS!

Money money money

Tittade på Kalles lönebesked som ligger här brevid datorn. OMG! Över 24 lax får han ut. Undra vad jag får i julklapp? Hehe! Nej nu gäller det att inte vara självisk här. Önskelistor kommer postas fram till jul på bloggen i hopp om att han ska fatta läget. Nej just det. Osjälvisk skulle jag ju vara. Själv har ajg redan fixat Kalles julklapp. Jag är en bra flickvän jag. Tänker på min sambo flera veckor innan jul. Oh yhea!

Off till stan!


shoppingtime

Tjo! Så vaknade man halv 11 idag eftersom jag gick och la mig sent igår. Inte nog med det så hade jag mardrömmar och vaknade mitt i natten. Inte alls skoj men nu minns jag inte vad det haldlade om.

Visningen var spännande men det var på tok för mycket att göra med lägenheten för att man skulle orka. Sedan så var det så många som var intresserade så slutsumman blir nog rätt hög. Hade man tid och pengar skulle lägenheten kunna bli riktigt cool men orka. Letar vidare istället. Nu ska jag klä på mig för jag ska ner på stan och möta Karin. I går blev klockan för mycket för visningen tog sin lilla tid. Frank är ledsen att han fortfarande inte har någon uteplats och jag är ledsen efter som jag fortfarande inte har någon klädkammare.


Frank är en riktig gamer

Gårdagskvällen

Hum! Sitter och funderar på vad min rubrik är för ett ord? Gårdagskvällen. Det känns liksom fel i hjärnan när jag säger det. Typ som när man var liten och kunde få en knäpp ibland och tycka att vissa ord lät hur kul som hellst. Som till exepel kuddfodral eller tvålkopp. Det kanske bara var jag som fick sådana konstiga infall. Eller så kanske vi hade någon konstig gasläcka i huset eller dyligt. Vad vet jag?

Det jag skulle komma fram till var i alla fall att jag var i Linköping och myste igårkväll. Först sprang jag och Sofia och hjälpte Johanna att hitta klänningar på Vila inför sin resa till Indien. Hon kommer helt klart vara grymt finklädd för vilka klänningar hon köpte. Supersnygga. Jag testade en jag med men det var ingen vidare hitt. Kanske borde ta tag i vikten lite snart, eller kanske inte. Bättre att vänta tills efter jul. :D

Sedan åkte vi hem till Ellen och åt supergoda mackor. Sofia hade köpt bröd från bagarboden och massa smaskiga pålägg och till det vankades det tea. Nu vart jag hungrig bara av att prata om det. Jag som nyss åt lunch.

Veterinären ringde idag igen. Igår så lyckades ju batteriet så klart ta slut när vi pratade. Svinpäls har allerg men mot vad vet man inte än. Hon ska börja med en allergiutredning så jag ska åka till verinären och hämta ut specialmat som hon ska äta i 8 veckor. Förhoppningsvis är det foderallergi hon har så man slipper göra ytterligare undersökningar för det kan bli dyrt. Hon hade även jästsvamp i öronen så det skulle hon få droppar för. Hon har ju haft problem med öronvax sedan hon var liten men nu var det tydligen svamp.

Nej nu ska jag jobba lite för snart bär det av till vet och sedan lägenhetsvisning. Berättar mer om det ikväll när jag kommer hem. Ska träffa Karin idag och det var ju typ 100 år sedan så det ska bli skoj. I helgen blir det storstädning för att få bort alla spår av saker som svinpäls kan tänka sig slicka tugga eller äta. Nu är det bara detta utredningsfoder som gäller. Hoppas frank gillar det. Han som är så pipplig med maten.

Oj! Sorry Ellen att det blev ett så långt inlägg. Jag lägger in en bild åt dig du kan titta på istället.


Blondino

Dagens besvikelse: Det finns inga spår kvar av denna bränna på min rygg.


Jag vill bort från detta kalla kontor. RÄDDA MIG!

Jag är en Trekkie

Och vem är då inte gladare än jag att star trek kommer på bio. Zachary Quinto (Sylar i Heroes) är ju så passande för Spock så det finns inte. Är skitglad att han ska vara min favvokaraktär.

Kolla in trailern får ni se. Han inte bara är Spock. Han ÄR Spock.



Godmorgon apelsinjuice

Svinpäls fick mig att sova oroligt inatt. Jag är som en nybliven mamma som vaknar så fort barnet typ rör sig en milimeter och springer och kollar att allt är ok. Sötast var dock när hon vinglade ut från buren igår lagom groggig. Jag förklarade lugnt att så där känner mamma var och varannan helg och att en pizza löser det mesta.

Frank (min kaaaaaaaaatt) var supertaskig mot lilla svinpäls och lät henne inte vara ifrd i morse utan skulle lukta brottas och vara allmänt störig. Jag förhindrade det hela med att dra filten över huvudet och jaga han. Han hatar/älskar det fast ibland fräser han. Då hatar han nog mest. 


Ja jag skulle också springa om jag blev jagad av den här läskiga morgonmonstret. :)


Ännu en sak att fira


Idag kom det allt lite snö i den här delen av landet med. Det vill säga Norrköping.
Hoppas det kommer mer men lite vitt på backen är det allt. Jag blir alltid så glad när det snöar. Speciellt när första snön kommer. Så ikväll ska jag fira med att äta något riktigt gott, tända lite ljus och ta hand om min lilla kisse som antagligen kommer vara supergroggig. Ska hämta henne nu efter jobbet så vi får se om hon är vaken eller inte.

Morning friends.

Dagen började helt ok med gos från 2 supergosiga katter. Anledning: de villa ha mat. Det är nämligen så att de har matförbud idag eftersom Svinpäls inte får äta något innan kastreringen. Tyvärr så fick ju Frank helt enkelt banta på köpet vilket inte alls var speciellt skoj tycker han. Men han ska få mat kvart över 1 när jag och lilltjejen åker in til vet för att sprätta upp lilla magen.


Sminkshopping

Ok! Här kommer efter mycket om och men mina sminkfynd på Ullared.


Har än så länge bara testat silverögonskuggan och sminkborsten. Ögonskuggan var grymt fin och riktigt glittrig precis som jag gillar. Borsten var lite i mjukaste laget för mig men helt ok. Bra med lock till  också då mina katter har nippran på att tugga på mina sminkborstar. Något som inte är allt för skoj då jag är allergisk mot katter. Detta brukar resultera i att det kliar som skjuttsingen i nyllet när jag sminkar mig med borstar som de tuggat på. Men no more!

Har jag för övrigt sagt hur glad jag är för att jag fick vara kvar på jobbet. Trodde ju att jag skulle få det men man vet ju aldrig och lneförhöjning känns ju alltid sweet. Nej nu ska jag ta och hoppa i sängen för mina ögon har spelat för mycket wow idag.



I LOVE ME

I dag älskar jag allt, alla och mig själv så grymt mycket. Anledningen är nämligen att jag fått fast jobb på det företag jag jobbar på. Så nu kan jag kalla mig en glad designer som dessutom fick löneförhöjning med en tusenlapp i månaden. SWEET!

Ok att jag kanske låter som världens drygaste just nu men jag är så sketans glad så jag inte vet vart jag ska ta vägen. HURRA för mig! Ikväll ska det firas för fulla muggar. JAg ska städa och spela om någon undrar hur detta firandet ska te sig.


Bästa tatueringen

Det här måste lätt vara den coolaste tatueringen jag sett. Kalle brukade leka leken connect the dots på fri hand mellan mina födelsmärken på ryggen när vi var nyförälskade. Han fick fram både det ena och andra genom att fritt rita linjer mellan alla punkter på min kropp. Typ drakar och allt möjligt knas. Ok! Nu vet ni ännu en ointressat grej denna tisdag.


Zzzzzzzzzz

Idag är jag så sliten så jag vet inte vart jag ska ta vägen. En viss snorig preson snarkade så taket nästan lyfte i natt och detta gjorde att jag så klart inte kunde sova som jag skulle. Det är alltså INTE wow:s fel att jag är trött. Så nu vet ni alla oroliga människor. :)


Jag alias Skabbet på jobbet. :D

Tur

Tur att man har kjol idag. Tröjan är ju så kort.



En tidsfråga

Ja det var ju som sagt abra en tidsfråga innan vi skulle få se dessa rubriker i tidningarna. Kolla in Expressen.

DING!

Lvl 72

Kunde blivit pinsamt

Var nyss på väg ner till tvättstugan med händena fulla. När jag går ner för trapporna märker jag hur mina mysbrallor åker längre och längre ner. Så klart så här på morgonkvisten (JA jag är nyvaken. Dumma wow!) så har jag inga trosor på mig utan har bara dragit på mig mysbrallor och ett linne. Så hur löser man en sådan situation? Jo man ställer ner grejerna man bär på och drar upp brallorna. Trodde ni ja! Inte om man heter Sanna. Då låter man de sakta vandra neråt tills man går med rumpan bar hela vägen ner till tvättstugan. Tur att jag inte mötte någon.


DING!

Ville bara meddela att det går sakta men säkert. Wow alltså! Going for lvl 72. Cya!

I min stad åker man spånka

I morse var det den där spårvagnschaufförstanten som alltid rör på munnen när hon läser min sms-biljett. Det ser så otroligt skumt ut eftersom det inte kommer ut något ljud. Sedan går det sakta med. Jag kommer alltid försent när hon kör.

Nej! Jag äger inget körkort och där med basta. RÄDDA REGNSKOGEN!

Never too old

Jag vill så gärna spela men jag är så trött. Ha spelat 1 timma redan men nu går det inte att logga in längre. JAg får ta och äta lite chirre och kolla på dr house istället. Sedan ljuva sängen. Sköööööööönt!




Gissa....

....vem som försov sig idag. :D Så går det när man är uppe  hela natten. Powernaps är inget att rekomendera för då vaknar man itne gärna när klockan ringer.

Galna kids


Några tappra själar har redan satt sig utanför spiralen i kö.
De sitter där insvepta i sina filtar med godis och termosar.
 Själv drar jag nog ner vid 23. Ska möta upp några vänner
som också ska köa.

Tyvärr har karln snott kameran efter som han är på
slipknot på hovet ikväll. Ska se om jag får liv i min andra
kamera. Iså fall ulovas förhoppningsvis ett gäng nördbilder.

Nu ska här läggas nya talents. HJÄLP!

WoW

Hit kommer jag antagligen bege mig inatt. Sweet! Om jag inte är kontaktbar framöver så vet ni varför. Jag kommer bokstavligen befinna mig i en annan värld. Hur länge är det ingen som vet. Bye bye friends and family!



Stackars barn

Ja jag vet att jag har dålig humor men jag kan bara inte sluta garva.


Smell me

Igår gjorde jag köttfärssås. Min sambo hävdade att det går åt en liter mjölk för att äta min mat. Jag gillar att krydda lite så där på måfå. Han har nog världens mesigaste smaklökar för så vidare starkt var det inte. Nu ska jag i alla fall äta resterna som ligger i min matlåda. Ekonomiskt och bra! Hoppas Kalle inte avlider när han ska äta sin matlåda eftersom han inte har en liter mjölk med sig.


Mina händer luktar apa. Nästa gång blir det kirurghandskar när jag skär lök.

My little pony

När jag var liten så bara älskade jag att leka med mina pastellfärgade plasthästar. Nu fyller hästfjanten 25år och det firas med en utsättling med ponnysar målade av konstnärer. Kolla in den galleriet på sajten.


Äckel

Ok! Svinpäls löper. Hon är äckligare än någonsin. Så fort man klappar henne vill hon bli påsatt och håller på att åma sig med röven rätt upp i luftern. Hon har helt klart lärt sig av sin matte.

Pix

Här kommer lite fler bilder från helgen.


på vår söndagspromenad mötte vi en hitlerkisse.


Men den var som tur är jättesnäll.


Sofia med ett stadigt runkgrepp. Övning ger färdighet eller?


Gunsan med myshitler.


Gunilla and me


Running for are lives. Eller typ döjobbigt var det i alla fall.


Byn/samhället/hålan som Gunilla bor i.

Nu ska jag kolla på gossip girl. Får ladda upp fler bilder en annan dag. Ska även ta lite kort på en del prylar jag shoppade loss på G-kås. Det var ju mest skit som typ en årsförbukning tamponger osv. Men lite skoj vart det med. Smink handlade jag. Det du Karin. *ler* Var lite viva la diva och nouba för min del. Ska som sagt ta kort någon dag när jag inte är så lat.





WotLK

Snart smäller det så jag måste planera min dygn framöver så jag orkar
sitta uppe hela natten till torsdag och sedan jobba. :)


Ok, jag kan hålla med om att jag är lite störd. Men bara lite. ;)

Hos Gunilla

Lite bilder från helgen.

FREDAG!

När vi kom dit i fredags så hade Gunilla gjort lasange till oss. Så gott!


Till det drack vi vin och vatten som kostar skjortan, superlyxigt måste jag säga.


Trött och mätt och nöjd framför tv:n med Idol.

LÖRDAG!

På lördagen var det dags för shopping på G-kås/ullared. Fy vad folk det var.


"ÄT MITT FINGET" - Gunilla


In action!


Haha! Så här tomt var det inte i vagnen när vi gick ut vill jag lova.


Trot eller ej men de fick med mig ut på en kvällspromenad efter en heldag på Ullared.

SÖNDAG!

 Gunilla testar sitt linne som hon fick av oss tjejer i födelsedagspresent.


Titta! De fick ut mig igen. *ler*


Gunilla gör ett Jordanhopp


Nej jag orkar inte ladda upp fler bilder. Datorn är så seg som sirap.. Fortsätter en annan dag. Måste ju hinna göra något annt med. Haha! elgen var i alla fall supermysig och jag längtar tillbaka. Trisst att tiden går så fort. Tack Gunilla! kram!







Depp

Pappa ringde och frågade om vi skulle komma och äta.. Jag sa jag men så klart visste jag ju redan i förväg att jag måste hitta på någon ursäkt för min kära sambo som så klart skulle vägra följa med. Ringde och frågade om han inte skulle följa med och få lite mat. Vi bor alltså i samma som min mor och far i fall att någon undrar.Inte långt att åka med andra ord. Nej han skulle så klart inte med. Han berättade istället att min nya fina dator inte funkar. Han skulle starta den och den går inte alls igång. Jag blir så less. Känns som om min Sambo bara drar olycka med sig. Kan man bya pojkvän för en dag och kolla om turen vänder. ;)

Helgen var i alla fall supermysig och bilder kommer innom kort. Det vill säga om min dator funkar när jag kommer hem. Kalle kommer inte få pilla på mina prylar något mer. Han är värre än Sofia när det gäller tekniska grejer. Allt han tittar på går sönder. Till och med jag. Haha!

Yeey!

Idag ska vi äntligen komma iväg och hälsa på Gunilla. Ska bli spännande att komma och kolla hur hon har det i sin lilla håla i de småländska skogarna. Sedan blir det Ullared imorgon. Hoppas på många fynd. Haha! Nu ska jag käka!


Sanna goes crazy på arbetstid. Knarkat för mycket hemnet!

Go bananas

Hur lik är jag en banan?

Det är frågan jag ställer mig själv så här klockan 9 fredagen den 7 november. Anledningen är att 2 mycket störande bananflugor har fattat tycket för mig och vill hela tiden flyga runt framför mina ögon. Dags att byta shampoo eller?

Coolaste ever

ok! Jag har vart händig nu. Kolla bara in vad jag installerat på kökskranen. Tyvärr blev det inte roligare att diska för det men det ser rätt ballt ut.


Den lysser blått när det är kallvatten...


...och rött när det är varmvatten.

Jag bara älskar dioder. Man kan ju göra så mycket tufft med det.

Gårdagens shopping

Kom precis hem från föreläsningen med David Lega.. Otroligt givanda, bra och sjukt roligt. Skönt när man får magkramper av att garva. :)

Här kommer i alla fall lite gårdagens shopping.


Denna har jag så klart inte köpt utan den fick jag när mina shoppade plagg i.
Kommer få agera som tvättsäck då den har dragkedja och är ok stor för lite mindre saker.


Klänningen köpte jag men man fick även med en tvättpåse.
Skoj med gratisprylar tycker jag. Även om det är skitsaker.


Kofta! Även den från vero moda. Fläcken är bara en digital illusion.


Klänning med paljetter från Åhlens.


Korta kjolar och heltäckande strumpbyxor från H&M

Aj aj! Jag måste visst köpa en ny mius. Batterierna åller på att ta slut i min trådlösa. Vill ha en med sladd för den här musen och tangentbordet gör mig galen. Om jag missar lite bokstäver/ord/mellanslag så beror det på den här skiten som kallar sig tangetbord och mus. Jag ska köpa en grym spelmus och ta tillbaka mitt underbara tangentbord från claes ohlsson. jag hatar när knapparna är låga. Inte nog med att den har dålig täckning, jag slinter ju helta tiden med.



Sjukligt alltså!

Men tanke på hur tidigt jag somnade igår så kan jag inte förstå hur jag kunde sova så länge i morse. Missade spånkan och allt men som tur är så plockade Camilla upp mig så jag kom inte försent till jobbet. Min sista månad på provanställningen nu så man vill ju inte klanta till det allt för mycket. :I

Igår vart det en del shopping på stan men jag han inte ta kort på mina fynd då jag hade massa annat att göra och sedan stupade jag i säng. Tidigt som sagt! Vart i alla fall 2 klänningar, 2 kjolar, en kofta och ett par strumpbyxor. Visar när jag kommer hem ikväll. Ska ju först på föreläsning och mingel med jobbet.

Beställde lite shit från H&M precis. Kunde faktiskt inte hålla mig fast jag lovat mig själv att ge upp det där. Skyller på att Kalle inte är hemma så jag måste trösta mig med lite nya kläder. Haha!

Den här är på väg hem till mig.


Shoppingstopping

Jag borde itne shoppa något alls den här veckan. Ska ju faktiskt till Ullared i helgen och det kan ju var skoj att ha pengar med sig dit ifall att det finns asmycket skoj där. Men jag vill ha på mig något nytt imorgon när vi ska på föreläsning på flygeln med jobbet. Ikväll ska jag se till att somna supertidigt för det håller inte att var uppe till klockan 12 på natten så här under vintertider känner jag. Jag är segare än den där gummibjörnen som sjunger i reklamen för skivan med alla mobilhits.

Annars händer här inte mycket Saknar Kalle eftersom det är så trisst att vara själv hemma och han alltid är borta nu för tiden. Låter som en gnällig desperate housewife nu men det är ju skittrisst när han jobbar borta hela veckorna och jag är ute nu helgerna med ibland. Kan någon hoppa in som min standinpojkvän så jag kan tjata ihjäl någon här hemma eller?

Idag var vi och kollade på nya kontoret. Ser ut att bli kanon men det var inte klart på långa vägar. Det är ju inflyttning och 7 veckor så än så länge var bara väggarna uppe typ.

Grattis till Obama som tog hem hela skiten! Coolt måste jag säga.


På rymmen

Hittade en liten svart skrikande katt utanför jobbe precist. Den såg ut att vara på rymmen för räddare kisse har jag inte sätt. Fick så klart inte tag på den så den fick itne följa med upp på kontoret. såg dock ut att inte vara skadad och den hade nog en ägare för speciellt smal var den inte.

Den sprang in på ett omhängnat område men se jag den igen ska jag minnsan ta den. JAg var så när på att locka till mig den men självklart kom den en tant och gick förbi då den vart rädd. Hela tiden jamade den som en tok. Hoppas den är ok! Oh jag blir så orolig när jag ser vilsna katter mitt i stan.

Måndag

Nej fy vad den här helgen gick fort. Varför går tiden så fort när man har roligt? Hoppas veckan går fort för i helgen blir det skoj igen. Då blir det till att hälsa på Gunilla och shoppa loss på Ullared.

Fy så segt det var att gå upp i morse. Katterna var så varma och mysiga och lägenheten var så kallt. Ville bara dra upp täcket över huvudet och ligga kvar hela dagen. Äh jag får lägga mig igen när jag kommer hem.

Uh! Nu är det dags att ta tag i jobbet lite innan det är dags för frulle. Jag är asagasarthungrig!

Bilder från halloweenfesten

Karin har lagt upp lite bilder från igår. Här kommer länk: kleineliebling



God morgon

Åh så skoj jag hade igår. Han inte skrattat så mycket på evigheter. Halloweenfesten var helt underbar. Alla hade vart duktiga och klätt ut sig. Tyvärr så lyckades jag ju gömma minneskortet till kameran så bilder kommer senare. Tog en h bunt med Karins kamera. Skönt att man inte gick ut igår men tanke på hur man såg ut så var det nog lika bra det.

Tycket ni ska kolla in nailmail så länge. En sajt för alla nagellacksfreak.



Nu ska jag no krypa ner i soffan och kolla på tv/slöa/sova. Mår helt ok idag men är trött som ett as.

Panik!

Jag är värdelös på att sy. Haha! Jag såg herregud inte klok ut i klänningen som jag försökte få till. Vart sååååå åttiotal. Får lösa det på något annat sätt. Nu, bränna skiga till sofia och sedan äta lite.


Halloween

!Ok! Ikväll ska jag på Halloweenfest. Självklart är jag ute sent som alltid. Jag har dock haft en idé ett tag i skallen så ny till verket.


Ärvde en symaskin av min morrmors syster när hon dog. Jag har inte tagit i en symaskin på nästan 15 år.
Hej och hå vad det var klurigt att trä den, men imponerad av mitt minne som tydligen kom ihåg hur man gjorde.


What to do, what to do???

Nej nu måste jag bajsa och och sedan börja klippa lite.